Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Susser Feit
Foto: Susser Feit

Wiens sporvogne er en kultur i sig selv med hverdagsliv og turister i en charmerende blanding.

Tag sporvognen rundt til Wiens utrolige oplevelser

På Wiens Ringgade kører sporvognslinjerne 1 og 2 utrætteligt og supplerer hinanden med en stående invitation til at plukke oplevelser i byens rige historie. Det er nemt at hoppe af og på. Og man kan ikke fare vild, for Ringgaden er den ene boulevard i forlængelse af den anden, rundt om Wiens gamle inderby.

Wien
FOR ABONNENTER

Dr. Alexander Knoll banker løs på sin MacBook i selskab med en kop assam-te, en kandisstang og et skud brun caribisk rom. En specialitet her på Café Landtmann, hvor Knoll, der er advokat, sidder i en lille veloursofa med ryggen mod Ringgaden og ansigtet mod rummet. For på Landtmann står møblerne, så man kan se. Og blive set, fortæller han. Og tilføjer med et lunt glimt i advokatbrillerne, at det således ikke er her på adressen, man holder stævnemøder, der ikke tåler byens skarpe øje. Selv holder han timeout mellem et par aftaler, som folk har gjort det siden 1873. Årstallet står endda inden i kopperne.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden