Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
SIMPELT. Red Roof Inn er ikke meget andet end en seng at sove i.
Foto: Red Roof Inn

SIMPELT. Red Roof Inn er ikke meget andet end en seng at sove i.

Hoteller
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hoteltjek: Praktisk motorvejshotel er en gennemført uæstetisk oplevelse

Red Roof Inn i Louisville er ikke meget andet end en seng at sove i.

Hoteller
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Luften er tyk af flybrændstof, bilos og frituredunst, da bilen ruller ind på den store parkeringsplads foran Red Roof Inn nær Louisville lufthavn i Kentucky.

Hotellet, der nok mere korrekt kan beskrives som et klassisk motel, er en grå, trist betonbygning med svalegange på ydersiden. En isterningemaskine står og brummer kraftigt i oktobervarmen og får for en kort stund overdøvet larmen fra de store fragtfly, der konstant letter og lander i USA’s tredjestørste fragtlufthavn.

I receptionen fås en kop lunken tynd kaffe, men trods kaffens tvivlsomme kvalitet er betjeningen venlig og hurtig, og onlinebooking fungerer upåklageligt.

Selv om der er travlhed på både motorvejen og landingsbanerne, virker hotellet næsten tomt. Først sent på aftenen møder jeg andre gæster på hotellet. Jeg er den eneste, der har vovet at trække gardinet fra. Resten af værelserne står som anonyme rum udelukkende beregnet til nattens hvile.

Beliggenhed: Hotellet er praktisk placeret mellem motorvejene Interstate 264, Interstate 65 og Louisville International Airport, der gør det tilgængeligt for alskens typer rejsende. Samme placering giver også hotellet en følelse af flygtighed. Følelsen af et hotel, der blot er et midlertidigt stop på en rejse. Et nattely, hvorefter man hurtigt er videre.

Service og faciliteter: Selv om Red Roof Inn er indbegrebet af discount, leverer hotellet fornødenhederne til en god nats søvn. Sengen er udmærket, men de flossede sengetæpper burde være udskiftet for længst. Lagen og dyne dufter nyvasket og har den rigtige tykkelse til det usædvanlig varme efterår.

Hotellets selvproklamerede højhastigheds-wi-fi fungerer upåklageligt til både musik- og videostreaming. På værelsets lille 32-tommersfjernsyn er der et væld af amerikanske kanaler, herunder de mest populære landsdækkende nyhedskanaler, hvis man ønsker at blive opdateret på verdenssituationen, inden man går til ro.

Den brummende isterningemaskine på svalegangen leverer gratis is til den traditionelle kentuckybourbon, der fås på den nærliggende tankstation, men andre gratis glæder må man dog se langt efter. Morgenmad bliver ikke tilbudt hos Red Roof Inn, men hotellet deler parkeringsplads med kæden Waffle House, der tilbyder billige vafler, æg og kaffe alle døgnets timer. Parkering er i inkluderet i prisen.

Konklusion: At bo på Red Roof Inn er en gennemført uæstetisk oplevelse. Det er slidt, gråt og befinder sig i et konstant gult skær fra Waffle House. Summen fra motorvejen bemærkes kun svagt på værelset, men de tungeste fragtfly giver mindre rystelser i bygningen, når de for fuld kraft letter. En nat på Red Roof Inn kan fås for ned til 60 dollars (405 kr.) – til den pris kan man næppe forvente andet end en seng at sove i.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

Forsiden