Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Legoland
Foto: Legoland

JUBIII. I Legoland kan du udleve dit indre barn, mener Lonely Planets anmelder.

Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Legoland skamroses af internationalt rejsemagasin

Forlystelsesparken i Billund overgår Disneyland, mener bladets anmelder.

Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Legoland er det gladeste sted på jorden. I mange år har Disneyland ellers kategoriseret sig selv som netop dette, men for det anerkendte rejsemagasin Lonely Planet har et besøg i Billund ændret den opfattelse.

»Det kan godt være, at Disneyland har taget patent på sloganet 'det gladeste sted på jorden', men vi synes, at Danmarks Legoland, som dog er mindre, giver dem kamp til stregen«, skriver magasinets udsendte i Legoland Carolyn Bain.

LÆS ARTIKEL

Gennem hele anmeldelsen bliver Legoland rost til skyerne.

»De 59 millioner plastikklodser går rent ind i hjertet og bygger sin egen himmel af Lego. Du vil måske føle dig lidt fejlplaceret, hvis du ikke følges med et par begejstrede børn, men lad dig ikke gå på af det - dette sted opfodrer til, at du udlever dit indre barn«, skriver hun videre.

Miniland fascinerer
Lovprisningen af Legoland når sit højdepunkt ved beskrivelsen af Miniland, hvor forskellige steder som eksempelvis Amsterdams kanaler og de egyptiske pyramider bliver beskrevet som »utrolige«.

Ifølge skribenten vil alle personer over fem år blive så fascineret af stedet, at de vil hive deres gamle klodser frem og forsøge at gøre kunstykket efter derhjemme.

Det er ikke kun gengivelsen af udenlandske steder, der formår at få stor ros. Også Legolands opbygninger af centrale seværdigheder i Danmark, som turistmagneten Nyhavn i København, landets ældste by Ribe og Amalienborg, bliver bemærket.

Legoklodser med mere

Carolyn Brain er også begejstret for andre elementer end legoklodserne i Legoland.

Muligheden for at kombinere fornøjelsen af at se på bygninger og figurer bygget af legoklodser med et adrenalinrus fra rutsjebanen X-treme Racers med en fart på 60 kilometer i timen bliver også rost i anmeldelsen.

LÆS MERE

Derudover får Legoland pluskarakterer for at være opdelt i kategorier, så man kan få brugt benene, så længe man husker et kort over stedet.

»Og når først indgangen er betalt, må man prøve alle forlystelserne. Jeg er helt sikkert glad«, slutter Carolyn Brain sin anmeldelse.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden