Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
UFÆRDIGT. Danskerne må vente endnu et år på, at Hotel d'Angleterre genåbner. (Arkivfoto)
Foto: Jens Dresling

UFÆRDIGT. Danskerne må vente endnu et år på, at Hotel d'Angleterre genåbner. (Arkivfoto)

Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ikonisk københavner-hotel må holde lukket endnu et år

Renoveringen af Hotel d’Angleterre trækker ud. Direktøren stopper.

Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det skulle have stået klar til den kommende sommers rykind af turister i Danmarks hovedstad. Men klar bliver det langt fra.

Ifølge rejsenyhedsbrevet TakeOff.dk er renoveringen af det 5-stjernede Hotel d’Angleterre på Kongens Nytorv i København nemlig blevet forsinket op mod et helt år.

Renoveringen, der ventes at koste over en halv milliard kroner, gik i gang 1. juni sidste år, hvor hotellet lukkede helt ned. Planen var, at hotellet skulle genindvies dette forår. Men renoveringen har vist sig at være langt mere omfattende end først antaget, og derfor forventes det først nu, at hotellet kan genindvies til foråret 2013.

LÆS ARTIKEL

»Vi foretager en gennemgribende renovering, som betyder, at vi bl.a. tilbyder flere suiter, færre men større værelser, to barer og en ny restaurant. Når man begynder at arbejde i en bygning fra 1755, vil der vise sig overraskelser. Der har været store udfordringer med stabiliteten i bygningen, hvorfor større afstivningstiltag er gennemført ligesom en omfattende blysanering af samtlige malede vægge er gennemført«, siger bestyrelsesformand i Remmen Fonden, Else Marie Remmen, der er hustru til Angleterres ejer, Henning Remmen, til TakeOff.dk.

Hotel d’Angleterre blev 1. februar 2011 tilbagekøbt af ”Remmen Stiftung von 1986”.

I november 2011 blev svenske Henrik Mansson ansat som hotellets General Manager for blandt andet at forestå åbningen af hotellet her i forsommeren 2012, men omfanget af renoveringen og den udskudte åbning betyder, at Henrik Mansson har forladt d’Angleterre, skriver TakeOff.dk.

Den præcise dato for genindvielsen er endnu ikke fastlagt. Hotel d’Angleterre vil først oplyse det nøjagtige tidspunkt tre måneder før genåbningen.

FØLGTuren Går Til på Facebook

info@tgt.dk

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden