Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
GUIDE. Ny ruteplanlægger for de 2-hjulede, der viser vej til alle de gode stop på ruten.
Foto: FINN FRANDSEN

GUIDE. Ny ruteplanlægger for de 2-hjulede, der viser vej til alle de gode stop på ruten.

Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Find Danmarks cykelstier med mobilen

Effektiv ruteplanlægger fra Cyklistforbundet giver overblik i sommerlandet.

Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Find de listige cykelveje i Danmark, når du og familien for eksempel skal til den næste campingplads. Se nemt om der er gode stop undervejs med lokal mad, vandland eller slotsruin. Og få samtidig rutens højdekurver og den formodede ankomsttid, målt i forhold til din realistiske cykelhastighed.

Cyclistic.dk hedder Cyklistforbundets nye tilbud til folk, der kan klare sig med to hjul, når de skal på ferie eller ud at opleve i weekenden. Cyclistic findes både i en pc-version og til iPhone og andre smartphones. På mobilen skriver du blot cyclistic.dk - så ryger du automatisk over på mobilversionen.

LÆS ARTIKEL

Højdekurverne er med

På mange måder svarer det jo til, hvad de fleste af os i forvejen gør på fx Googlemaps eller Krak. Men forskellen her er, at du samtidig kan få markeret punkter på ruten, som kunne være interessante for dig eller din familie.

Fx kan man under kategorien 'Børn' få vist hesteudlejninger på vejen. Eller er man interesseret i at fiske, viser ruten med knappenåle gode fiskesteder på ruten. Eller man kan finde til netcafe eller shopping, hvis der er brug for det.

LÆS ARTIKEL

Og så er der højdekurven over ruten, som er smart, hvis man har tungtlastede cykler og ikke vil risikere en brat overraskelse mod slutningen af turen, når benene er trætte.

Endelig kan du få et realistisk bud på, hvor lang tid turen vil tage, hvis du anslår, at dit rejseselskab er i stand til at køre fx 18 km i timen.

FACEBOOKBliv ven med Politiken Motion

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden