Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Magnus Holm
Foto: Magnus Holm

CYKELMEKKA. Bornholms cykelnet blev for alvor udvidet og udviklet i 1980’erne og årene derefter. Men nu går man ind i en ny fase.

Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Millioninvestering skal sikre pedalkraften på klippeø

Bornholm bruger 141 millioner kroner på bedre og sikrere cykeloplevelser.

Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Bornholm vil være jernhestens paradis og investerer 141 millioner kroner frem til 2014 for at gøre øens cykelnetværk sikrere, mere oplevelsesrigt og øge antallet af cykelstier og -veje til op mod 280 kilometer.

»Pengene skal først og fremmest bruges til en opgradering af det eksisterende cykelnet, men nettet udvides også fra de nuværende 265 til cirka 280 kilometer. Vi har gang i 27 cykelprojekter, og flagskibet er at få etableret en cykelsti mellem Bornholms Kunstmuseum ved Helligdomsklipperne i Rø og Gudhjem med Oluf Høst Museet og Gudhjem Museum. Det er et stort projekt, hvor vi skal passere to store sprækkedale med høje klippesider på turen fra museum til museum«, fortæller vejchef Hardy Pedersen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden