Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Davids Bistro serverer god mad til under 100 kroner.
Foto: Stine Larsen, Polfoto

Davids Bistro serverer god mad til under 100 kroner.

Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 gode og billige spisesteder i København

Selvom prisen er i bund, kan ambitionerne godt være høje. Her er en række gode restauranter i København, som ikke koster en formue at besøge.

Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Madfestivalen Copenhagen Cooking synger på sidste vers, men der er stadig god grund til at smage sig vej gennem Danmarks hovedstad. Også selvom man skal i gang med studierne efter sommerferien og ikke har råd til at spise på Noma.

Vi guider til 5 rigtig gode spisesteder, hvor priserne er i bund men ambitioner og kvalitet er helt i top.

Aroiidee – Michelin junior Indokina-bistroen Aroiidee er en aflægger til Michelin-restauranten Kiin Kiin, der ligger i samme ejendom og også drives af makkerparret Henrik Yde Andersen og Lertchai Treetawatchaiwong. Her er der skruet ned for raffinementerne, men nudelsupper, karryretter og asiatisk burger med dampet bolle og braiseret gris, holder højt niveau og lave priser. Aroiidee, Guldbergsgade 23, 2200 København N.


Manfreds take-away og spisested – Hverdagsgodt i kælderen
Rodfrugter fra Lammefjorden, lam fra Krenkerup og urter fra skoven. Dyk ned i kælderen hos Manfreds take-away og spisested, hvor fantastiske råvarer forvandles til rustik hverdagsmad for under 100 kr. Foruden frisk salat serveres dagligt to hovedretter - én er vegetarisk. Folkene bag har en fortid på Noma og køkkenansvaret hviler på Lasse Bertelsen, som er udlært fra Pierre André.
Manfreds take-away og spisested, Jægersborggade 40, 2200 København N.


Davids Bistro – Gourmet til folket
Gedigen kogekunst kombineret med årstidens bedste råvarer og fine elementer af nordisk opfindsomhed. Davids Bistro holder til i enkelt indrettede lokaler på en undseelig sidegade, men ambitionerne er store og eksekveringen pletfri. Indehaver og køkkenchef David de Silva er udlært fra Michelin-restauranten Kong Hans Kælder, men på sit eget spisested har han valgt at lave sublim mad til folket.
Davids Bistro, Århusgade 22, 2100 København Ø.


Orangeriet – Hofretter til frokost
Flot indrettet restaurant med gudbenådet beliggenhed midt i Kongens Have. Om aftenen dansk-fransk kogekunst sammensat af årstidens skiftende råvarer, til frokost smørrebrød og tre retter for 245 kr. Det er rigtig godt til prisen. Bag Orangeriet står Jasper Kure, som før har arbejdet på bl.a. Premisse (nu AOC) og som i 2009 blev nr. 4 ved kokkenes VM, Bocuse d’Or.
Orangeriet, Kronprinsessegade 13, 1306 København K.


Marv & Ben – Aldrig mere kantine

På Marv & Ben får man raffineret husmandskost, blandt andet med ingredienser fra stedets egen økologiske gårdhave Hanebjerggård i Nordsjælland. To retter for 235 kr. og hver lørdag fejres weekenden med en ret for en hund. Det bliver ikke længere det samme at spise i kantinen. Marv & Ben, Snaregade 4, 1205 København K.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden