0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste gang du rejser til Berlin, skal du huske din kartoffelskræller

Berlins nye køkken er politisk. Som FoodXchange, hvor hobbykokke og fagets professionelle mødes og bytter hjemmelavet mad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rasmus P.S. Therkildsen, Florian Dolk, Marek Thielemann.
Foto: Rasmus P.S. Therkildsen, Florian Dolk, Marek Thielemann.

Madtrend. I Berlin skyder nye street food-markeder og -fester op som Schnippel Disko, hvor der bliver skrællet og snittet grøntsager.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Har du pakket din kartoffelskræller?

Ikke lige det spørgsmål, man som regel bliver stillet på vej i byen i Berlin. Men det helt rigtige spørgsmål en fredag aften i januar på vej til Schnippel Disko i et cirkustelt mellem den legendariske technoclub Berghain og floden Spree, der løber gennem Berlin.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter