Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tip os: Står du på venteliste hos AC Børnehjælp?

Skriv og fortæl din din historie.

tip os
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Socialminister Annette Vilhemsen (SF) har i dag efter indstilling fra Ankestyrelsen suspenderet det private adoptionsbureau AC Børnehjælps ret til at formidle adoptioner.

I øjeblikket står 443 danske par ifølge TV2 News på firmaets venteliste til en adoption.

LÆS HISTORIEN:

Er du blandt danskere, der står på firmaet venteliste, vil vi meget gerne fortælle din historie. Kontakt vores journalister.

Det med småt:

Politiken forbeholder sig ret til vederlagsfrit at kunne offentliggøre tilsendte tekster, videoer, billeder og dokumenter. Vi vil angive billeder som 'Privatfoto' og videoer som 'Privatvideo'. Skriver du dit navn eller anden personlig information i sms´en, mms´en eller mailen, skal du angive, hvis du ikke vil have dit navn frem. Ellers forbeholder vi os ret til evt. at angive denne information i forbindelse med offentliggørelsen af det tilsendte materiale. Vi offentliggører ikke telefonnummer og adresse.

Tænk dig om, når du tager billeder eller video, så du ikke støder nogen. Gå ikke i vejen for politi og redningsmandskab.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden