0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

SKRIV: Hvornår er fødevarer med sundhedsanprisninger en god idé?

Fødevarer tilsat sundhedsaktive stoffer til hjælp mod hjerte- karsygdomme og lignende har det svært i Danmark. Men er det egentlig ikke en god idé?

Skriv til Politiken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Forbrugerne i Danmark og de øvrige nordiske lande reagerer med skepsis, når fødevarer forsynes med de såkaldte sundhedsanprisninger.

Den samme skepsis kommer til udtryk over for funktionelle fødevarer ("functional foods").

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere