Forberedelse. Hvis Kessler ikke besejrer Magee i Herning om tre uger, så bliver fighten mod Ward ikke til noget.
Foto: THOMAS SJØRUP (arkiv)/POLFOTO

Forberedelse. Hvis Kessler ikke besejrer Magee i Herning om tre uger, så bliver fighten mod Ward ikke til noget.

Sport

Promotor: Kessler skal bokse på helligt sted

Sauerland arbejder hårdt på at sikre Mikkel Kessler en revanchekamp mod Andre Ward et andet sted end Oakland.

Sport

Hvis Mikkel Kessler og Andre Ward skal mødes i en revanchekamp, så skal den ikke finde sted i amerikanerens hjemby Oakland, hvor Ward i 2009 vandt over danskeren i en VM-kamp.

Det siger Kesslers promotor, Kalle Sauerland.

»Vi skal ikke til Oakland igen. Måske et neutralt sted. Las Vegas eller New York, to af sportens hellige steder, er for eksempel muligheder«.

»USA er fint med mig, bare det ikke bliver Oakland eller i staten Californien«, siger Kalle Sauerland.

Andre Ward bokser ofte i Oakland, og det bliver ifølge Kesslers amerikanske træner, Jimmy Montoya, umuligt at få kampen til Danmark.

»Vi får aldrig Ward ud af USA. Men hvis Andre Ward vil tjene nogle penge, skal han bokse uden for Oakland«, siger Montoya.

Opvarmning mod Magee
Kessler selv forsøger i disse dage udelukkende at holde fokus på sin næste opgave, som finder sted 8. december, hvor han skal i ringen mod nordirske Brian Magee i Hernings Jyske Bank Boxen.

Alligevel kan Kessler ikke helt undgå at skulle forholde sig til Ward. Og selvom Kessler er i tvivl om, hvorvidt Ward-kampen faktisk kommer til at finde sted, så siger danskeren, at han er klar at møde Ward hvor som helst.

»Hvis det skal være i Oakland, så må vi tage den tur igen. Jeg gider ikke være en kylling. Jeg er ikke som ham. Jeg vil gerne rejse ud for at bokse«, siger Kessler.

Ifølge Sauerland har bokseforbundet WBA, hvor Ward er verdensmester i supermellemvægt, accepteret, at vinderen af Kessler-Magee-kampen får chancen mod Ward.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce