godnat. Briten  Carl Froch (tv) har slået sin amerikanske modstander i gulvet i lørdag aftens titelkamp i Nottingham.
Foto: Nick Potts/AP

godnat. Briten Carl Froch (tv) har slået sin amerikanske modstander i gulvet i lørdag aftens titelkamp i Nottingham.

Sport

Knockout-verdensmester udfordrer Kessler

Carl Froch forsvarede søndag nat sin IBF-titel med en knockout-sejr.

Sport

Mikkel Kessler er en ønskemodstander for verdensmesteren Carl Froch, som natten til søndag forsvarede sin IBF-titel med en knockout-sejr over Yusaf Mack.

35-årige Froch vil nu enten møde amerikaneren Andre Ward eller Kessler i et revancheopgør, efter at danskeren slog Froch i 2010.

Læs også

»Jeg føler, at jeg er i fysisk topform nu, og jeg kan slå Kessler og Ward. Jeg har ikke vundet hver eneste gang, jeg er trådt op i ringen, men jeg er heller ikke blevet udbokset«.

Stoppede amerikaner
»Jeg har tabt kampe knebent på point, men jeg kan sætte tingene på plads mod Kessler og Ward - det ved jeg, jeg kan«, siger Froch til BBC.

Den engelske supermellemvægter viste god form, da han stoppede amerikanske Yusaf Mack med et dybt stød i maveregionen i tredje omgang foran 9500 tilskuere i engelske Nottingham.

Læs også

Kessler og Ward er dermed fortsat de eneste to boksere, som har slået Froch i nu 32 kampe.

»Jeg er ikke blevet knockoutet på spektakulær vis som visse andre britiske boksere, der tror, de er superstjerner«.

Læs også

»Jeg er i min storhedstid, og jeg er klar til at møde hvem som helst. Det har jeg bevist mod dem, jeg har bokset mod. Jeg er bare nødt til at arbejde hårdt i 12 uger før en kamp«, siger Froch.

Tre storkampe på ønskeliste

Sammen med partneren Rachael Cordingley venter Froch sit andet barn om små fem måneder, så en ny kamp skal gerne arrangeres inden da.

»Jeg er på et stadie i min karriere, hvor jeg ikke har mere tid at spilde. Jeg kommer ikke til at gøre noget dumt som at gå i ringen for tidligt, men jeg kan være klar til at bokse igen i februar eller marts«, vurderer Froch.

Læs også

Hvis Mikkel Kessler taber til Brian Magee, stopper den danske stjernebokser som professionel. Kilde: /ritzau/

Hans promotor Eddie Hearn håber at arrangere tre store kampe i 2013. Ud over Ward og Kessler er målet også et møde mellem Froch og Lucian Bute.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce