Bander sælger steroider i stedet for narko

Ulovligt salg af steroider er blandt rockere og banders indtægtskilder.

Sport

Anabole steroider og væksthormoner er med til at finansiere den organiserede kriminalitet i Danmark. Netop de to typer hårde dopingstoffer står i rockernes og bandernes salgskatalog. Det anførte politiet over for Rigsadvokaten tilbage i marts.

»Det er Rigspolitiets vurdering, at overtrædelser af lov om forbud mod visse dopingmidler i et vist omfang har tilknytning til personer og netværk med relationer til rocker- og bandemiljøet, der anser indsmugling og distribution af ulovlige dopingmidler som et attraktivt indtjeningsområde«, lød det blandt andet.

Et andet eksempel på det tætte bånd mellem steroider og rockere er bogen ’Kronvidnet’, der skildrer personen Kasper Vetter. Han var i en lang række år en del af miljøet omkring Hells Angels’ klubhus i Aarhus, hvor han gjorde mange forretninger med gruppens fremtrædende medlemmer.

Ifølge bogen var salg af blandt andet steroider og kopitøj nogle af Kasper Vetters største indtægtskilder – bevidst holdt han sig fra narkotika, fordi straf og risiko for at blive opdaget er større.

»Der er én forskel. Det ene kommer du lang tid i brummen for, det andet koster en bøde«, siger en Hells Angels-leder i ’Kronvidnet’.

Redaktionen anbefaler:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce