I forrige uge blev Mireia Belmonte verdensmester i 200 meter butterfly og bronzevinder i 400 meter medley, men nu er hun atter indehaver af verdensrekorden på kortbane i 400 m medley.
Foto: David Josek Petr/AP

I forrige uge blev Mireia Belmonte verdensmester i 200 meter butterfly og bronzevinder i 400 meter medley, men nu er hun atter indehaver af verdensrekorden på kortbane i 400 m medley.

Sport

Jernkvinden mister sin verdensrekord i sjældent nederlag

Nicklas Bendtner scorede sit niende mål i den norske liga, da Rosenborg vandt 2-1 på udebane.

Sport

Svømning: Rikke Møller Pedersen afsluttede den europæiske etape af World Cup-stævnerne med en tredjeplads i 50 m brystsvømning i Eindhoven. Rikke Møller Pedersen blev med 30,25 sek. besejret af Alia Atkinson fra Jamaica, der med 28,84 sek. var 0,2 sekund fra sin egen verdensrekord, og litaueren Ruta Meilutyte i 29,57 sek. I går blev Rikke Møller Pedersen nr. 6 i 100 m brystsvømning, hvor Atkinson med 1.02,67 min. var 0,31 sek. fra sin verdensrekord. I 400 m medley led den ungarske jernkvinde Katinka Hosszu et sjældent nederlag, da hun både blev nummer to og mistede sin verdensrekord, som spanieren Mireia Belmonte tilbageerobrede med 4.18,94 min., der er et halvt sekund under den tidligere. Det er tredje gang, Belmonte erobrer kortbanerekorden, som også Hosszu har forbedret tre gange.

Fodbold: Nicklas Bendtner scorede sæsonens niende mål i den norske liga, da han på et oplæg fra Mike Jensen udlignede til 1-1 mod Molde med Christoffer Remmer. Scoringen sendte Rosenborg på kurs mod en udesejr på 2-1, som Anders Konradsen sikrede med et hovedstødsmål i 85. minut. Rosenborg øger dermed føringen i Elitserien, mens Bendtner er nummer fire på topscorerlisten, som har Ohi Omoijuanto øverst med 12 mål. På assistlisten er Mike Jensen nu på en delt førsteplads med sine 7 måloplæg.

Champions League-pokalen har  Zinedine Zidane vundet én gang som spiller og to gange som træner. Seks andre har vundet trofæet som både spiller og træner.
Foto: Grdanoski Boris/AP

Champions League-pokalen har Zinedine Zidane vundet én gang som spiller og to gange som træner. Seks andre har vundet trofæet som både spiller og træner.

Fodbold: Zinedine Zidane fortalte på pressemødet forud for Real Madrids spanske Super Cup-kamp mod FC Barcelona, at han snarest underskriver en kontrakt, der forlænger hans trænerkontrakt. Ifølge den spanske avis AS er der tale om en kontrakt frem til 2020. Zidane trådte til som Real Madrid-træner i januar 2016 og har siden som den første prøvet at vinde Champions League to år i træk samt det spanske mesterskab for første gang i fem år. Fuldfører Zidane sin kontrakt, vil han med over fire år blive den længst siddende Real Madrid siden Miguel Munoz, der bevarede jobbet i næsten 14 år frem til 1974.

Bueskydning: Danmarks compoundskytter har fem medaljer med hjem fra World Cup-stævnet i Berlin, der er det sidste inden næste måneds finale i Rom. Sarah Sönnichsen vandt hos kvinderne og er nu nr. 1 på verdensranglisten, Stephan Hansen vandt sølv både individuelt og for hold samt bronze i mixed sammen med Tanja Jensen, der også blev bronzevinder med kvindeholdet.

Cykling: Christopher Juul-Jensen har også forlænget sin kontrakt, så den 28-årige allroundrytter  også i de kommende to år skal køre for Orica-Scott.

Golf: En nats søvn fik ikke vækket Thorbjørn Olesen. Da anden runde af majorturneringen US PGA i går blev afbrudt, havde danskeren spillet de første 15 huller i 6 slag over par. Da han i dag færdigspillede runden, blev det til yderligere en bogey og dermed en runde i 78 slag, der sender Thorbjørn Olesen fra føringen efter første runde til en placering som nummer 44, 12 slag efter de to førende, japaneren Hideko Matsuyama og amerikaneren Kevin Kisner. Thorbjørn Olesen spiller dog videre i de to finalerunder i modsætning til landsmændene Søren Kjeldsen og Thoms Bjørn, der var henholdsvis 4 og 9 slag fra at klare cuttet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

I sin første start efter Tour de France kom Jakob Fuglsang atter galt af sted,
Foto: Peter Dejong/AP

I sin første start efter Tour de France kom Jakob Fuglsang atter galt af sted,

Cykling: Fredagens styrt i et gadeløb i Herning har kostet Jakob Fuglsang (Astana) et brækket kraveben, oplyser rytteren i en sms til TV2 Sport. Løbet i Herning var Fuglsangs første, siden han måtte udgå af Tour de France i sidste måned, og nu venter endnu en pause, der kan koste deltagelsen i VM sidste i september.

Fodbold: Arsenal-manager Arsene Wenger hylder sin landsmand Olivier Giroud, der trods tilbuddet om at finde en ny klub valgte at blive i Arsenal - og fredag aften blev skiftet ind og i 85. minut blev matchvinder i en vild åbning af Premier League, da Arsenal vandt 4-3 efter at have været bagud to gange mod Leicester. »Det er fantastisk. Jeg åbnede døren for ham på et tidspunkt, fordi jeg vidste, hvor vigtigt det er for ham at spille, men jeg vil ikke have, at han rejser«, siger Arsène Wenger om 30-årige Giroud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Fodbold: Efter Liverpool har sagt nej til at sælge Philippe Coutinho til FC Barcelona, har den spanske storklub i stedet rettet interessen mod Christian Eriksen. Det skriver den engelske avis The Independent. Flere af Barcelonas trænere mener ifølge avisen, at Tottenhamspilleren passer til klubbens spilsystem. Eriksen har i september forlænget sin kontrakt med Tottenham for fire år, og det vil koste Barcelona op mod 100 mio. pund (ca. 825 mio. kr.) at købe ham fri, mener The Independent.

Olympisk: Med stemmerne 12-0 har bystyret i Los Angeles givet grønt lys for, at byen kan blive OL-vært i 2028. Bystyret har - trods protester fra en gruppe foran rådhuset - indvilget i at betale alle omkostninger, der løber oveni i budgettet på 5,3 millarder dollar (ca. 33 mia. kr.). »Den her mulighed er for stor til, at vi kan lade den passere. Vi ved ikke, hvad fremtiden bringer, men hvis der sker noget uforudset, vil vi foretage de nødvendige justeringer, så vi kan afholde det mest succesfulde OL i historien«, siger bystyrets leder, Herb Wesson.

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce