Sergio 'Kun' Agüero er en meget erfaren frontløber for Argentina og Manchester City, men tirsdag prøvede han, ufrivilligt, noget nyt.
Foto: Sergey Pivovarov/AP

Sergio 'Kun' Agüero er en meget erfaren frontløber for Argentina og Manchester City, men tirsdag prøvede han, ufrivilligt, noget nyt.

Sport

Argentinsk superangriber besvimer efter nederlag

Zlatan Ibrahimovic vender måske tilbage ved VM, og efter 175 landskampe stopper den legendariske målmand Buffon på Italiens landshold.

Sport

Fodbold: Manchester City-angriberen Sergio Agüero havde en begivenhedsrig aften i russiske Krasnodar tirsdag aften. Først scorede Sergio Agüero til 2-0 for Argentina i testkampen mod Nigeria, som endte med at vinde kampen 4-2. Dernæst besvimede han i omklædningsrummet efter kampen og blev straks fragtet til hospitalet, hvor han ifølge BBC kom til bevidsthed igen. Sergio Agüero, som nu har scoret 36 gange for Argentina i karrieren, forblev på hospitalet for at blive undersøgt nærmere. Lionel Messi var ikke med for Argentina.

Tennis: Roger Federer synes ustoppelig ved ATP Finals i Londons O2 Arena. I tirsdagens anden kamp i Boris Becker-gruppen vandt den schweiziske veteran 7-6, 5-7, 6-1 over det unge tyske stortalent Alexander Zverev og er dermed klar til semifinalen.

Ishockey: Herning Blue Fox tabte tirsdag for anden kamp i træk i Metal Ligaen i ishockey. Topholdet tabte efter straffeslag med 2-3 hjemme til Rødovre Mighty Bulls. Herning har 41 point for 19 kampe, tre point flere end Rungsted på andenpladsen. Esbjergs regerende mestre vandt 4-1 hjemme over Aalborg Pirates, mens Odense Bulldogs sejrede med 4-2 ude over Hvidovre.

Fodbold: Med Kasper Dolberg på holdet skulle U21-landsholdet forsøge at køre videre på den bølge, der har givet fire sejre i træk i EM-kvalifikationen. Men tirsdag aften blev Danmark fældet af Polen, som hjemme vandt 3-1 efter flere fæle danske forsvarsfejl. Trods nederlaget fører Danmark fortsat gruppen med 12 point efter fem kampe, men Polen er nu oppe på 11 point på andenpladsen. Gruppevinderen går direkte videre til EM i Italien i 2019, mens toeren også har mulighed for at komme med.

Håndbold: KIF Kolding København vandt tirsdag aften knebent med 24-23 på udebane over Ribe-Esbjerg i den bedste danske række. Dermed har KIF Kolding København 12 point efter 11 kampe på en femteplads. Ribe-Esbjerg er uden sejr i seks ligakampe og er placeret på tredjesidstepladsen med seks point efter 11 kampe.

Fodbold: Der er stor interesse for Lionel Messis kontraktlige forhold i FC Barcelona. Og der er mange meldinger om den argentinske fodboldstjernes fremtid, men endnu ingen officiel udmelding fra den spanske klub. Tirsdag melder Javier Tebas, der er præsident for den spanske liga, ud, at Lionel Messi har underskrevet en ny fireårig kontrakt med Barcelona. »Messi har en kontrakt, der er blevet forlænget«, siger Javier Tebas ifølge Sky Sports. »Kontrakter er officielle, når de er underskrevet, ikke når det bliver annonceret, at de er blevet underskrevet«, siger præsidenten, formentlig med henvisning til den manglende officielle udmelding fra FC Barcelona.

Fodbold: Vejle måtte tirsdag aften nøjes med 0-0 hjemme mod HB Køge, men topholdet udbyggede alligevel føringen i 1. division. Vejle har 35 point for 17 kampe og sidder relativt solidt på den enlige direkte oprykningsplads til Alka Superligaen. Østjyderne har et forspring på tre point til Vendsyssel FF på andenpladsen. HB Køge har 26 point og er nummer fem.

Fodboldfans fra Honduras kan blive et muntert indslag ved næste års VM-slutrunde, men først skal deres landshold nedkæmpe Australien i Sydney onsdag formiddag dansk tid.
Foto: Moises Castillo/AP

Fodboldfans fra Honduras kan blive et muntert indslag ved næste års VM-slutrunde, men først skal deres landshold nedkæmpe Australien i Sydney onsdag formiddag dansk tid.

Fodbold: Honduras og Australien skal onsdag kæmpe om en plads ved næste års VM i fodbold. Returkampen i Sydney har dog fået en usædvanlig optakt, da gæsterne fra Honduras beskylder de australske værter for spionage. På fodboldforbundets officielle Twitter-konto har Honduras lagt et videoklip ud. Det viser en drone, der flyver tæt på Honduras-spillernes træning på det olympiske stadion.

»Australien spionerede Honduras' officielle træning ved hjælp af en drone. Det var til ubehag for holdet og delegationen fra Honduras«, skriver fodboldforbundet på Twitter. Australiens Fodboldforbund (FFA) har ikke udtalt sig om sagen. Fredag spillede de to hold 0-0 på Honduras' hjemmebane i Mellemamerika. Onsdagens opgør spilles klokken 10 om morgenen dansk tid.

Motorsport: Racerkøreren Kevin Magnussen og eksmanageren Dorte Riis Madsen fortsætter et økonomisk slagsmål i retten. Det skriver BT. Gennem de seneste måneder har de to parter uden succes forsøgt at nå til enighed om et økonomisk krav fra Dorte Riis Madsen gennem en række retsmæglinger. Nu skal sagen behandles for anden gang i Københavns Byret. Det sker over tre dage i begyndelsen af 2018.

Tennis: Anden runde i Boris Becker-gruppen ved ATP Finals i London åbnede tirsdag eftermiddag med opgøret Marin Cilic (Kroatien)-Jack Sock (USA). Det blev amerikaneren, der efter en tæt kamp kunne fejre en sejr med cifrene 5-7, 6-2, 7-6 (7/4). Anden kamp i gruppen senere tirsdag står mellem Roger Federer og Alexander Zverev.

Tennis: Den franske veteran Julien Benneteaus flotte semifinale ved Paris Masters for nylig har gjort, at han er blevet udtaget som reserve til Frankrigs hold, der skal spille Davis Cup-finale 24.-26.november i Lille mod Belgien. Richard Gasquet er også reserve, mens det egentlige hold består af Jo-Wilfried Tsonga, Lucas Pouille samt doublespillerne Pierre-Hugues Herbert og Nicolas Mahut. Belgiens topnavn bliver som ventet David Goffin, der tirsdag besejrede Rafael Nadal ved ATP Finals i London.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

VM i Rusland næste år bliver måske med Zlatan Ibrahimovic.
Foto: Dave Thompson/AP

VM i Rusland næste år bliver måske med Zlatan Ibrahimovic.

Fodbold: Sveriges første VM-deltagelse siden 2006 bliver måske med superstjernen Zlatan Ibrahimovic på holdet. I hvert fald åbner Manchester United-spillerens agent Mino Raiola op for et comeback i blåt og gult efter den samlede sejr i VM-playoff-kampen mod Italien. »Hvis det var op til mig, leverede jeg ham personligt«, skriver Raiola i en sms til Expressen. Zlatan Ibrahimovic stoppede på det svenske landshold efter sidste års EM i Frankrig.

Fodbold: Jakob Johansson scorede det enlige mål, da Sverige slog Italien i den første af to playoff-kampe til VM, og da der ikke blev scoret i returkampen, sikrede svenskerne sig billetten til Rusland næste år. Men matchvinderen kommer måske ikke med til VM, for han blev skiftet ud med en skade i 0-0-kampen i Milano. Og nu viser det sig, at AEK Athen-spilleren har pådraget sig en korsbåndsskade, der normalt tager 6-9 måneder at komme tilbage fra. Det er i øvrigt samme type skade, Zlatan Ibrahimovic pådrog sig i foråret.

Cykling: Norges Cykleforbund oplyste allerede under VM, at man regner med et millionunderskud, hvilket delvist skulle dækkes af underskudsgarantier fra Bergen Kommune og Hordaland Amt. Men nu risikerer VM-arrangørerne, at Hordaland løber fra sin halvdel af underskudsgarantien svarende til 5,2 millioner norske kroner. Baggrunden er, at det konkurstruede selskab bag VM ikke har tilbageført de ændringer i vejnettet, som blev lavet inden mesterskabet. Her blev blandt andet fortovskanter og fartbump fjernet.

Fodbold: For nylig blev det offentliggjort, at det kinesiske håndboldlandshold skal opholde sig halve år af gangen i Danmark for at blive bedre, og nu har ideen bredt sig til fodboldens verden. Når anden halvdel af sæsonen starter efter nytår spiller det kinesiske U20-landshold med i den tyske Regionalliga Südwest. Turneringen består af 19 hold, og de unge kinesere spiller derfor hver runde mod det hold, der står over. Kampene tæller ikke med i turneringen, og de tyske hold modtager 15.000 euro pr. kamp.

Fodbold: Efter 175 landskampe for Italien stopper målmanden Gianluigi Buffon nu karrieren i nationaltrøjen. Legendens udmelding kommer efter de firedobbelte verdensmestres samlede nederlag til Sverige i kampen om at komme til næste års VM i Rusland. Buffon debuterede for Italien i 1997 og var i 2006 med til at vinde verdensmesterskabet. Han har vogtet målet for Juventus siden 2001. Efterfølgende har veteranerne Andrea Barzagli fra Juventus og Romas Danielle De Rossi ligeledes meddelt deres stop på landsholdet.

Håndbold: Norges største profil, højre back Nora Mørk, var tæt på at melde afbud til VM i december. I det tidlige efterår blev Györ-spillerens telefon hacket og personlige billeder af nordmanden spredt på internettet. Det gjorde så ondt på Nora Mørk både fysisk og psykisk, at hun lænede sig op af et afbud. I stedet har Nora Mørk dog valgt at være åben om situationen, hvilket har indbragt hende stor støtte i håndboldmiljøet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Tennis: Rafael Nadal har på grund af en knæskade trukket sig fra sæsonfinalen i London. Verdensranglistens nr. 1 nåede at spille mod David Goffin - en kamp spanieren tabte i tre sæt med cifrene 6-7, 7-6, og 4-6. Rafael Nadal har trods 16 grand slam-titler aldrig vundet sæsonfinalen på ATP-touren.

Basketball: Efter 3. periode af kampen mod New York Knicks så Cleveland Cavaliers ud til at være på vej mod endnu et nederlag i NBA. Men på blandt ni trepointsscoringer i 4. periode kunne sidste års finalister rejse hjem fra i Madison Square Garden med en sejr på 104-101.

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce