Liverpool-manager Jürgen Klopp fik det onsdag dårligt og måtte en tur på hospitalet i stedet for at træne sine spillere.
Foto: Rui Vieira/AP

Liverpool-manager Jürgen Klopp fik det onsdag dårligt og måtte en tur på hospitalet i stedet for at træne sine spillere.

Sport

Klopp køres på hospitalet i stedet for til Liverpool-træning

Stærk stregspiller melder fra til VM i Tyskland på grund af knæskade, og Elfenbenskysten fyrer landstræner efter VM-fiasko.

Sport

Fodbold: I stedet for en tur på grønsværen for at træne Liverpools spillere blev manager onsdag Jürgen Klopp kørt på hospitalet. Den 50-årige tysker havde fået det så skidt, at det blev besluttet, at han skulle undersøges nærmere af læger. Klubben nedtoner dramatikken omkring hændelsen og beder om, at man respekterer Jürgen Klopps ret til privatliv. »Der er lige nu ingen planer om, at Jürgen skal blive på hospitalet ud over denne aftale, og han vil derfor vende tilbage til sit hjem onsdag aften«, oplyser Liverpool på klubbens hjemmeside. »Det kan dog være, at han skal til yderligere undersøgelser i de kommende dage«, tilføjes det.

Håndbold: Odense Håndbold vandt onsdag for syvende gang i træk i den bedste danske række. Det endte med en knusende sikker sejr til fynboerne på 27-18 på udebane over Team Esbjerg. Ved pausen førte Team Esbjerg ellers med 13-11, og hjemmeholdet var også godt med i kampen indtil stillingen 16-16. Men derfra stod der stort set Odense på det hele, og cifrene løj ikke, da det blev til en sejr på hele ni mål.

Håndbold: Den 38-årige assisterende i Sønderjyske, Lars Krogh Jeppesen, stopper med omgående virkning. Lars Krogh Jeppesen har ønsket at fratræde nu, og det beklager sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt. »Vi må naturligvis acceptere Lars Krogh Jeppesens ønske om at fratræde. Vi er kede af det, men på den anden side respekterer vi selvfølgelig også hans beslutning«, siger Lindhardt til klubbens hjemmeside. Lars Krogh Jeppesen fortæller, at han har været uenig med cheftræner Kasper Christensen, og det er en del af forklaringen på afskeden.

»Jeg har brug for at være loyal over for mig selv, og den måde jeg ønsker at styre og lede et hold på både på og uden for banen. Kasper Christensen og jeg har løbende haft en del konstruktive snakke om samarbejdet. Vi må dog bare erkende, at forskelligheden at gøre tingene på, og den generelle måde at arbejde på, har været for stor«, siger Lars Krogh Jeppesen.

Tennis: Caroline Wozniacki stopper samarbejdet med hittingmakkeren Sascha Bajin. Det oplyser serberen på Twitter. »Jeg føler mig meget beæret og ydmyg over at have arbejdet sammen med dig og lære dig at kende. Du er en fantastisk atlet«, skriver Bajin. Der er ikke meldt noget ud om en eventuel erstatning som træningsmakker.

Aalborg Håndbolds nr. 11 Simon Hald imellem TTH-spillere onsdag aften.
Foto: Mikkel Berg Pedersen

Aalborg Håndbolds nr. 11 Simon Hald imellem TTH-spillere onsdag aften.

Håndbold: TTH Holstebro vandt onsdag aften med 26-24 hjemme over Aalborg Håndbold i den bedste danske række. Med sejren er TTH Holstebros mænd oppe på en fjerdeplads med 14 point efter 11 kampe. Aalborg er nr. 7 med 12 point efter 10 kampe.

Fodbold: Australien er som 31. nation klar til næste års VM i Rusland efter en sejr på 3-1 hjemme over Honduras. Den første kamp mellem de to nationer var endt 0-0, og efter en målløs 1. halvleg blev hjemmeholdet sat i gang af et selvmål signeret Maynor Figueroa efter 54 minutter. Mile Jedinak slog sejren fast med to scoringer på straffespark, inden Maynor Figueroa reducerede i sidste minut, og nu mangler det kun at blive afgjort, om Peru eller New Zealand skal være 32. og sidste land ved VM. Ligesom Danmark deltager Australien ved VM for 5. gang, når det næste år går løs i Rusland. Efter debuten i 1974 har australierne været med ved VM hver gang siden 2006.

Tennis: Bulgarske Grigor Dimitrov følger godt op på sin flotte sæson med at nå semifinalen ved ATP Finals i London. Det blev en realitet onsdag, da han i overlegen stil besejrede belgiske David Goffin 6-0, 6-2 i Pete Sampras-gruppen.

Grigor Dimitrov er kommet til London i rigtig god form og er nu klar til semifinalen ved ATP Finals.
Foto: Frank Augstein/AP

Grigor Dimitrov er kommet til London i rigtig god form og er nu klar til semifinalen ved ATP Finals.

Svømning: Svømmeren Rikke Møller Pedersen blev onsdag nr. 5 i finalerne i både 100 meter medley og 100 meter bryst ved World Cup-stævnet i Tokyo. OL-guldvinderen fra Rio, Pernille Blume, snuppede fjerdepladsen i finalen på 50 meter fri.

Badminton: Topseedede Viktor Axelsen er klar til 2. runde af Super Series Premier-turneringen China Open. Axelsen levede op til favoritværdigheden mod Zhao Junpeng fra Kina, der på godt en halv time blev besejret med 21-17, 21-14. I næste runde venter endnu en kineser i skikkelse af Qiao Bin. Axelsen er blot en af en række danskere, der har været i aktion i den stærkt besatte turnering. Også kometen Anders Antonsen er videre efter sejr på 17-21, 21-17, 21-12 over japaneren Kenta Nishimoto. Derimod er Hans-Kristian Vittinghus færdig i turneringen efter et drama på 82 minutter, hvor han missede en matchbold. Tanongsak Saensomboonsuk fra Thailand tog sejren med 12-21, 21-19, 24-22. Det kinesiske publikum måtte i øvrigt tage en tidlig afsked med verdensstjernen Lin Dan. Veteranen tabte overraskende 19-21, 16-21 til Jonatan Christie fra Indonesien.

Fodbold: Dansk Boldspil-Union (DBU) kan se frem til et løft på flere millioner kroner i sponsorindtægter som følge af landsholdets kvalifikation til næste års VM i Rusland. Landsholdet sponsoreres i øjeblikket af Hummel, Danske Spil og Carlsberg, men der er plads til yderligere to til tre sponsorer. Kommerciel direktør, Katja Moesgaard, føler sig sikker på, at der vil ske en positiv udvikling i den kommende tid. »Landsholdet er langt mere attraktivt, når det klarer sig godt. Holdet er en sportslig succes, og alle ved nu, at der vil komme meget omtale omkring landsholdet på grund af VM«, siger Katja Moesgaard. »Vi er i konstant dialog med erhvervslivet, og nogle har været afventende, da de ikke har vidst, om holdet skulle til VM eller ej«.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Fodbold: Konflikten i svensk kvindefodbold er afblæst. Efter mere end et års forhandlinger er det lykkedes spillerne at blive enige med Sveriges Fodboldforbund (SvFF) om en ny landsholdsaftale, der strækker sig til og med 2020. Landsholdet skabte i sidste weekend uro ved at boykotte den svenske fodboldgalla i skuffelse over, at en aftale ikke var kommet i hus. Ved den lejlighed antydede en af spillerne, Caroline Seger, at det kunne blive aktuelt også at boykotte en testkamp mod Frankrig senere på måneden.

Håndbold: Stregspilleren Stine Bodholt kommer ikke med til VM i Tyskland i december. En knæskade har fået Viborg-spilleren til at melde afbud, og landstræner Klavs Bruun Jørgensen har udtaget Rikke Iversen som erstatning. »Stine er en vigtig brik, i den måde vi forsvarer på, så det er en stor bet, at hun ikke bliver klar til VM«, siger Klavs Bruun Jørgensen i en pressemeddelelse.

Hvem Åge Hareide og de danske spillere skal møde ved VM afgøres ved lodtrækningen 1. december. Til den tid er det også på plads, og det danske hold seedes i 2. eller 3. lag.
Foto: Morrison Peter/AP

Hvem Åge Hareide og de danske spillere skal møde ved VM afgøres ved lodtrækningen 1. december. Til den tid er det også på plads, og det danske hold seedes i 2. eller 3. lag.

Fodbold: Når Peru og New Zealands natten til torsdag tørner sammen i Lima, handler det ikke kun om, hvem der skal have den 32. og sidste billet til VM. Kampen er også interessant set med danske øjne, for udfaldet får direkte betydning for, hvilket seedningslag Danmark havner i til VM-lodtrækningen i Moskva 1. december. Hvis New Zealand efter 0-0 på hjemmebane skaber overraskelsen og sender Peru ud, vil Danmark blive placeret i næstøverste lag i selskab med lande som Spanien, England og Uruguay. Peru vil til gengæld med en sejr tage pladsen i andet lag og sende Danmark ned på tredje niveau, hvor de nordiske kolleger fra Island og Sverige også befinder sig.

Fodbold: Elfenbenskysten har fyret landstræner Marc Wilmots efter nederlaget på 0-2 hjemme til Marokko, der kostede billetten til VM næste år. Belgieren trådte til i det afrikanske land i marts, men formåede ikke at løse sin opgave.

Fodbold: Tysklands verdensmestre er nu oppe på 21 kampe i træk uden nederlag. Stimen var dog tæt på at blive brudt, da Frankrig var på besøg i Köln, men på en scoring af Lars Stindl i dommerens overtid lykkedes det tyskerne at få 2-2. Alexandre Lacazette scorede de to franske mål, mens Timo Werner var manden bag det første tyske mål.

Basketball: San Antonio Spurs slog i et rent texansk opgør Dallas Mavericks 97-91 i NBA. Topscorer blev LaMarcus Aldridge med 32 point, men det mest bemærkelsesværdige ved opgøret var, at Spurs-træner Gregg Popovich nåede sin udesejr nr. 500 i den nordamerikanske basketliga. Dermed er han den træner i ligaen, der hurtigst er nået til milepælen.  Det krævede 835 kampe, hvilket er 41 færre end Pat Riley.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Cykling: Den Internationale Sportsdomstol, Cas, vil 6. december tage stilling til, om Peter Sagans diskvalifikation fra årets Tour de France var i orden. Slovakken blev smidt ud af løbet for at have forårsaget et styrt, der kostede Mark Cavendish videre deltagelse, men Sagan mener, han er uskyldig. Cas afviste i første omgang at lynbehandle sagen, da Sagan ønskede at genindtræde i løbet.

Ishockey: Winnipeg Jets med Nikolaj Ehlers på holdet vandt i NHL 4-1 over Arizona Coyotes. Danskeren bidrog med en enkelt assist i sejren.

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce