Eden Hazard var lørdag ikke det store offensive omdrejningspunkt hos Chelsea, men den fine teknik blev demonstreret.
Foto: Matt Dunham/AP

Eden Hazard var lørdag ikke det store offensive omdrejningspunkt hos Chelsea, men den fine teknik blev demonstreret.

Sport

Chelsea skuffer stort og virker sårbar i topstriden

Andreas Christensen kom på banen og gjorde det godt, men 0-0 mod Leicester var næsten et nederlag for Chelsea-fans.

Sport
FOR ABONNENTER

Lørdag eftermiddag på Stamford Bridge i London. Blev det kampen, hvor hjemmeholdets dansker Andreas Christensen sneg sig med frem ved et hjørnespark og headede bolden forbi landsholdskollega Kasper Schmeichel?

Set med den dygtige unge forsvarers øjne lignede det desværre et NEJ, for han var ikke med i startopstillingen, hvor han denne gang var erstattet af rutinerede Gary Cahill med anførerbindet. Cahill tog tidligt i opgøret en forkert beslutning, der skabte en stor mulighed for Shinji Okazaki, der dog sendte bolden forbi mål.

Senere i 1. halvleg blev Cahill skadet, og Andreas Christensen kom alligevel på banen. Det blev dog ikke til dansk scoring i en kamp, der endte 0-0, efter Leicester havde været det bedste hold.

Det kan godt være, at Chelsea med manager Antonio Conte ved roret ikke kan genvinde mesterskabet på grund af Manchester Citys store føring, men holdet kan alligevel ikke slappe af, for taber London-klubben et par kampe i streg, kan både Liverpool og Tottenham måske indhente den i tabellen, og der er kun fire direkte adgangstegn til næste Champions League. Med i kabalen er i høj grad også Manchester United, der mandag tager imod Stoke.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce