Favorit. Caroline Wozniacki vandt igen og er nu klar til semifinalen i Hongkong.
Foto: Kin Cheung/AP

Favorit. Caroline Wozniacki vandt igen og er nu klar til semifinalen i Hongkong.

Sport

Sportsdøgnet: Wozniacki vinder i Hongkong og er i semifinalen

Følg med i strømmen af sportsnyheder fra indland og udland.

Sport

Tennis: Caroline Wozniacki fortsætter sin stime af sejre på WTA-touren i dette efterår. Fredag spillede hun sig frem til semifinalen i Hong Kong Open, hvor hun nu er favorit til at stryge helt til tops. Den topseedede verdensetter, tyske Angelique Kerber, måtte nemlig tidligere fredag se sig elimineret i kvartfinalen af australieren Daria Gavrilova, der rangerer som nummer 38 i verden. Bedre gik det for Wozniacki, der i sin kvartfinale slog kineseren Qiang Wang – verdens nummer 73 – med 6-3, 7-5. Danskerens modstander i semifinalen bliver Jelena Jankovic fra Serbien.

Fodbold: Martin Braithwaite scorede to gange og blev matchvinder for sin franske klub, Toulouse i 3-1-sejren hjemme over Monaco. Seks minutter før slutfløjtet bragte den tidligere Esbjerg-spiller hjemmeholdet foran 2-1, og få minutter senere cementerede han sejren.

Golf: Søren Kjeldsen bliver den eneste dansker, der er med i weekendens finalerunder ved British Masters. Den danske golfspiller gik fredag anden runde i 69 slag, og han faldt dermed fem pladser tilbage i den samlede stilling. Med samlet 137 slag, fem slag under par, indtager Søren Kjeldsen en delt 17.-plads. Han lavede fire birdies og to bogeys på runden. Danskeren, der sidste år blev delt nummer to ved British Masters, er seks slag efter den førende, englænderen Richard Bland.

Orientering: Det danske orienteringslandshold hentede en samlet 2. plads i World Cuppen efter den fjerde og sidste afdeling af sprintstafetten, der blev løbet i Aarau i Schweiz. I det regnfulde vejr endte holdet med Cecilie Klysner, Tue Lassen, Søren Bobach og Maja Alm på en femteplads, mens de suveræne hjemmebanefavoritter fra Schweiz vandt stafetten og dermed også den samlede World Cup.

Badminton: Carsten Mogensen kæmpede på grund af en hjerneblødning i februar en hård kamp for overhovedet at kunne deltage ved denne sommers OL i Rio. Til trods for dette og en alder på 33 år er Carsten Mogensen fast besluttet på at forlænge karrieren med mindst fire år og tage et OL mere med. »Jeg har hele tiden sagt, at jeg i hvert fald tager fire år mere. Jeg vil have en chance mere i Tokyo (OL i 2020, red.)«, siger Carsten Mogensen til dr.dk.

Cykling: De danske cykeltalenter viste endnu en gang klassen ved VM i Qatar. I et varmt og opslidende linjeløb trak den danske juniorrytter Jakob Egholm det længste strå og vandt guld. Han angreb sammen med landsmanden Julius Johansen med omkring otte kilometer til mål og kørte efterfølgende alene til mål.

Fodbold: Tyskland tager imod England i en testkamp i Dortmund 22. marts, meddeler Englands Fodboldforbund (FA) ifølge AFP. Kampen bliver spillet et år efter, at England besejrede Tyskland 3-2 i Berlin. Kampen i marts 2017 bliver spillet fire dage før, England møder Litauen i en VM-kvalifikationskamp. Det bliver den første engelske landskamp med en ny mand på trænerposten, med mindre Gareth Southgate fortsætter sin midlertidige periode som engelsk landstræner.

Håndbold: Bjerringbro-Silkeborg (BSV) har forlænget kontrakten med cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen frem til sommeren 2019, meddeler klubben i en pressemeddelelse. BSV vandt i maj klubbens første danske mesterskab.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Tennis: Serberen Novak Djokovic er en suveræn nummer et på herrernes verdensrangliste, men han har svært ved at finde overskud i sæsonens efterår. Ved Shanghai Masters, der er en Masters 1000-turnering rangerende lige under de fire Grand Slam-turneringer, var han på kanten af et sensationelt nederlag i kvartfinalen. Djokovic sejrede dog i den sidste ende over verdens nummer 110, tyskeren Mischa Zverev, med cifrene 3-6, 7-6, 6-3.

Motorsport: Den tyske Formel 1-kører Nico Hülkenberg forlader sit nuværende hold, Force India , efter denne sæson. Det bekræfter holdet fredag på sin hjemmeside. Ifølge Autosport så skulle Force India blive enig med Renault om betingelserne for at løse tyskeren fra sin kontrakt, før Hülkenbergs stop hos Force India kunne offentliggøres.

Atletik: Den Internationale Sportsdomstol (CAS) har idømt fem russiske kapgængere fire års dopingkarantæne, oplyser sportsdomstolen på sin hjemmeside. Alle fem kapgængere afleverede dopingprøver med spor af epo 2. juni 2015 under en konkurrence. Der er tale om kapgængerne Mikhail Ryzhov, Ivan Noskov, Vera Sokolova, Denis Strelkov og Elmira Alembekova.

NFL: Super Bowl-mestrene Denver Broncos fik en flyvende sæsonstart med fire sejre på stribe, blandt andet mod modstanderne fra den seneste Super Bowl, Carolina Panthers. Men nu er der gået grus i maskineriet. Torsdag aften amerikansk tid tabte Denver 13-21 til divisionsrivalerne San Diego Chargers, som ellers gik ind til kampen med tre nederlag på stribe i rygsækken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Cykling: Cykelrytteren Chris Anker Sørensen (Fortuneo-Vital) skifter fra årsskiftet til det danske kontinentalhold Riwal , som har udstyret ham med en toårig kontrakt. Det oplyser holdet i en pressemeddelelse. 32-årige Chris Anker Sørensen har i år kørt for det franske hold Fortuneo-Vital, for hvem han kørte Tour de France i sommer.

Håndbold: De forsvarende mestre i kvindernes håndboldliga, Team Esbjerg, har forlænget kontrakten med cheftræner Lars Frederiksen frem til sommeren 2019, oplyser klubben i en pressemeddelelse fredag.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce