dopingdom. Lance Armstrong taler i slutningen af oktober til publikum ved et cykelarrangement i Austin.
Foto: Michael Thomas (arkiv)/AP

dopingdom. Lance Armstrong taler i slutningen af oktober til publikum ved et cykelarrangement i Austin.

Cykling

Armstrong ser stadig sig selv som retmæssig Tour-konge

Den faldne amerikanske stjerne nyder fortsat sine gule førertrøjer.

Cykling

Både det amerikanske antidopingagentur, Usada, den internationale cykelunion, UCI, og Tour de France organisationen har officielt frakendt Lance Armstrong de syv triumfer i verdens skrappeste cykeludfordring, han hyldedes for i årene fra 1999 og frem.

Men at den 41-årige faldne amerikanske superstjerne selv fortsat betragter sig som den retmæssige vinder af disse styrkeprøver, hersker der ingen tvivl om.

Førertrøjerne hænger på væggen i hjemmet
Det fremgår således af en frisk melding via twitter.com, som Armstrong i adskillige år har benyttet til at kommunikere med omverdenen.

Læs også »Hjemme igen i Austin og slapper af«, lyder således teksten til det billede, amerikaneren har lagt ud på det sociale netværk, og som viser ham liggende på en sofa under de prætentiøst indrammede gule førertrøjer fra Touren, som dækker vægen over ham. Næsten fire millioner følger Armstrong på twitter.com

Det budskab når i hvert fald ud til de. 3.804.697 personer – tallet stiger tilsyneladende konstant – der har meldt sig som faste modtagere af Armstrongs signaler, og umiddelbart kan det kun tydes på den måde, at han absolut ikke har i sinde at acceptere autoriteternes dom over ham.

Læs også Armstrong har netop været med familien en tur på Hawaii, der gennem adskillige år har hørt til hans foretrukne opholdssteder, både i forbindelse med ferier og forberedelser. Læs ogsåRedaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce