Vinder. Lasse Norman Hansen vandt guld ved OL i London. Nu har han snuppet endnu en guldmedalje - denne gang i Glasgow ved World Cup.
Foto: Jens Dresling (arkiv)/POLFOTO

Vinder. Lasse Norman Hansen vandt guld ved OL i London. Nu har han snuppet endnu en guldmedalje - denne gang i Glasgow ved World Cup.

Cykling

Ny dansk guldtriumf ved World Cup

Lasse Norman Hansen sejrede sikkert i 4 km individuelt forfølgelsesløb i Glasgow.

Cykling

Med en ny storslået demonstration af sine exceptionelle tempokvaliteter sikrede Lasse Norman sig her til aften den anden guldmedalje ved World Cup-afdelingen i Glasgows Sir Chris Hoy Velodrome.

Den 20-årige olympiske mester i omnium strøg dagen efter at have deltaget i den sejrrige opvisning i 4 km holdforfølgelsesløb sammen med Rasmus Quaade, Casper Folsach og Mathias Møller Nielsen også til tops i den individuelle udgave af tempodisciplinen.

Irer uden chance i finalen
I finalen gjorde den danske juniorverdensmester i forfølgelsesløb fra 2010 det af med ireren Martyn Irvine ved at tilbagelægge de 4 km i 4.20.875 minutter, mens rivalen noteredes for 4.22.745.

Læs også I den indledende tidskørsel havde de to vist sig som klart bedst med henholdsvis 4.22.373 og 4.24.243 minutter, så begge formåede altså at forbedre sig markant, da det gjaldt guldet. Var tæt på sin egen danske rekord Lasse Norman havde inden World Cuppen luftet planer om at satse på at forbedre sin danske rekord på 4.20.674 minutter, som han satte 5. august undervejs mod sin olympiske guldbedrift i omnium, men som de aktuelle tider afslører, blev det ikke ved denne lejlighed, den unge dansker gav rekorden yderligere et tryk.

Læs også

I finalen var han imidlertid uhyre tæt på, og der er næppe tvivl om, at han får ram på sin egen rekord indenfor en overskuelig fremtid.

Også den anden medalje til ireren

For Martyn Irvine var der i øvrigt også tale om den anden medalje i denne World Cup afdeling, idet han fredag aften sikrede sig sølv efter schweizeren Tristan Marguet i scrath, hvor bronzen gik til hollænderen Roy Eefting. Bronzen i forfølgelsesløbet gik til spanieren David Montaner, som afviste newzealænderen Dylan Kennett. Tiderne for de to var henholdsvis 4.28.429 minutter og 4.31.987.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce