pres. Alessandro Del Piero jubler over en scoring for Sydney FC. Men resultaterne er udeblevet for stjernens nye hold.
Foto: Rob Griffith (arkiv)/AP

pres. Alessandro Del Piero jubler over en scoring for Sydney FC. Men resultaterne er udeblevet for stjernens nye hold.

Fodbold

Træner siger op: For hårdt med Del Piero

Den ombejlede stjernes indtog i australsk fodbold blev for meget for Sydney-træner.

Fodbold

Det er småt med store stjernenavne i den bedste australske fodboldliga, men siden begyndelsen af sæsonen har den tidligere italienske landsholdshelt Alessandro Del Piero kastet glans over 'the A-League'.

Men sådan en omgang stjernedrys kan tilsyneladende være en hård omgang: I hvert fald har træneren for Del Pieros hold, Sydney FC, Ian Crook, sagt op.

»Med Alessandros ankomst er det hele blevet lidt større«, siger den britiske træner, der klager over, at hans helbred er skrantet.

Resultatet er udeblevet »Det er blevet noget af en vægt på mine skuldre, hvis jeg skal være ærlig, og jeg har ikke håndteret det så godt«, forsætter han.

Læs også

38-årige Del Piero skiftede til Sydney FC tidligere på året fra Juventus, hvor han havde spillet siden 1993.

Resultaterne lader dog vente på sig. For Sydney FC ligger nummer otte ud af 10 hold i ligaen. Holdet har kun vundet to kampe i sæsonen.

Læs også

Senest tabte holdet 2-3 til ærkerivalerne fra Melbourne Victory lørdag aften lokal tid. Sydney var ellers i front 2-0 med et kvarter tilbage af kampen. Del Piero havde lagt op til begge mål og var blevet skiftet ud, da det gik helt galt for hjemmeholdet.

»Mit helbred er vigtigere«

Ian Crook stopper efter bare seks kampe på posten og en hel del kritik i medierne.

»Det blev bare en rigtig tung byrde, og det kom dertil, hvor jeg ikke havde det godt længere. Og mit helbred og min familie er de to vigtigste ting«, siger han.

Læs også

I sidste spillerunde tabte Sydney-holdet ikke mindre end 7-2 til Central Coast Mariners. Her sad Del Piero ude med en skade.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce