Martin Laursen vil gerne være træner igen, men kun på højeste niveau

Tanken om et trænerjob i Superligaen ligger ikke fjernt for den tidligere landsholdsspiller Martin Laursen.

Fodbold

Den tidligere landsholdsspiller Martin Laursen har et håb om at blive træner igen, og når det sker, så skal det være på højeste niveau.

Laursen gjorde sig i sidste sæson sine første erfaringer som træner, da han blev ansat i Søllerød-Vedbæk midtvejs i sæsonen og reddede den nordsjællandske klub fra nedrykning fra 2. division.

»Skal jeg være træner, så skal det være på højeste niveau«.

»Det var sjovt i 2. division, men jeg kunne godt tænke mig at have med spillere at gøre, der har lidt mere kvalitet, og som er lidt mere seriøse med det«.

»Hvis jeg skal bruge masser af tid på det, så skal det være fordi, at jeg træner nogen, der er lige så seriøse som mig«, fastslår Martin Laursen.

Familiemand
I øjeblikket ligger fokus på at få de rette diplomer og pleje familielivet med en lille søn og endnu et barn er på vej.

»Jeg skal i gang med a-træneruddannelsen, som er det andet ud af tre step. Trænerjobbet er noget, jeg kan se mig selv i på sigt, men lige nu og her er det vigtigste min familie«.

»For 18 måneder siden fik jeg en søn, og min kæreste er gravid igen, og jeg har lyst til at være derhjemme, så det er lidt på standby«.

»Når man er træner i 2. division, så foregår det om aftenen, og det passer bare dårligt med mit liv og mine prioriterer lige nu. Jeg vil hellere være derhjemme end at skulle af sted tre-fire aftener om ugen«, siger Martin Laursen.

Den tidligere landsholdsspiller, der i sin aktive karriere har optrådt for Silkeborg, Verona, AC Milan og Aston Villa, er i øjeblikket aktuel i dokumentarfilmen 'Me, Myself & Martin Laursen'.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce