Rutineret. Efter 15 sæsoner og 332 kampe i Superligaen skiftede Karim Zaza i 2011 fra AaB til FC Hjørring.
Foto: JENS DRESLING (arkiv)

Rutineret. Efter 15 sæsoner og 332 kampe i Superligaen skiftede Karim Zaza i 2011 fra AaB til FC Hjørring.

Fodbold

Veteranmålmands finger til egne fans gav rødt kort

Karim Zaza beklager dumhed og har fået en intern straf i FC Hjørring.

Fodbold

Selv om målmanden Karm Zaza er blevet 37 år, så fejler temperamentet bestemt ikke noget.

Det så man søndag eftermiddag, da han med sit Hjørring-mandskab i 1. division tog i mod Skive i en kamp, der endte 2-2.

Zaza fik i slutningen af 1. halvleg et par mindre pæne ord med på vejen af en Hjørring-fan, hvilket den tidligere FCK-, OB-, AaB- og Brøndby-målmand kvitterede for ved at give tilskueren 'en finger'.

Dommer Dennis Mogensen kunne i henhold til Fodboldloven ikke gøre andet, end udvise keeperen, der tre år i træk fra 2001-2003 blev valgt som bedste mand mellem stængerne i Superligaen.

Skuffet over egne fans
»Jeg beklager rigtig meget situationen, og jeg skulle naturligvis ikke have reageret på den måde. Det skuffede mig, at vores eget publikum råbte efter mig, og jeg reagerede på en uhensigtsmæssig måde. Det beklager jeg meget over for mine holdkammerater«, siger Karim Zaza til FC Hjørrings hjemmeside.

FC Hjørring har givet Zaza en intern straf, og venter nu på karantæneudmålingen fra DBU. Nordjyderne har hårdt brug for Karim Zazas rutine i den kommende tid. Holdet ligger tredjesidste i den næstbedste række.

»Karim er den bedste målmand vi nogensinde har haft i FC Hjørring, og normalt er han en fremragende ambassadør både på og udenfor banen. Jeg vil i den forbindelse opfordre vores egne fans til at støtte 100 % op omkring vores egne spillere i fremtiden. Fra klubbens side er sagen nu slut«, siger sportschef Jacob Krüger

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce