Foto: POULSEN LARS/POLFOTO
Fodbold

Agger: Jeg har til tider ikke troet, at jeg skulle stå her

Daniel Agger mener, at prisen som årets fodboldspiller er noget af det største, man kan opnå i karrieren.

Fodbold

Det var en beæret Daniel Agger, som modtog prisen som årets fodboldspiller ved Dansk Fodbold Award fra scenen i Cirkusbygningen i København.

»Det, jeg virkelig går og brænder for og bruger al min tid på, er fodbold. At få den her pris er noget af det største, man kan opnå som dansk fodboldspiller«, siger Agger ifølge sporten.tv2.dk.

Den danske landsholdsanfører vandt prisen klart foran William Kvist, Niki Zimling og Nicklas Bendtner efter en afstemning på TV2, der gav ham 76,2 procent af stemmerne.

»Tak skal I have. Jeg vil gerne starte med at takke dem, der har stemt på mig. Som alt andet her i livet er det dejligt, når der er nogen, der værdsætter, hvad man laver«, siger Agger.

Liverpool-spilleren har været plaget af skader flere gange i løbet af sin karriere, men har det seneste års tid været forskånet for de mere alvorlige af slagsen.

»Jeg må også indrømme, at jeg til tider ikke har troet på, at jeg skulle stå her. Jeg har været langt nede med skader, men det er priser som den her, der gør, at jeg kæmper mig tilbage«.

»Det er min indstilling, der gør, at jeg står her i dag«, mener landsholdsanføreren.

Agger fik overrakt prisen af tv-værten Ibi Støving og landsholdskollegaen Christian Eriksen, der vandt prisen sidste år.

Tidligere har Nicklas Bendtner også vundet titlen. Det skete i 2009, men i år fik angriberne kun sølle 3,3 procent af stemmerne.

William Kvist var tættest på at slå Agger med 15,9 procent af stemmerne, mens Niki Zimling blot fik 4,6 procent af stemmerne.

Det var et udvalg i Dansk Boldspil-Union (DBU), der havde nomineret de fire landsholdsspillere.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce