ekstraordinært. Viktor Fischer havde sin debut for Ajax i ligaen i weekenden, og det bragte ham hæderen som rundens bedste spiller.
Foto: AP Photo/Sang Tan (arkiv)

ekstraordinært. Viktor Fischer havde sin debut for Ajax i ligaen i weekenden, og det bragte ham hæderen som rundens bedste spiller.

Fodbold

Dansk stortalent kåret som rundens spiller i Holland

Viktor Fischers debut mod Zwolle indbringer ham titlen som rundens spiller.

Fodbold

Det er ikke kun i Danmark, at Viktor Fischer er et varmt fodboldnavn efter sin overbevisende debut i startopstillingen i den hollandske Æresdivision i weekenden.

Med to mål for Ajax i 4-2-sejren over PEG Zwolle gjorde den 18-årige dansker sig så positivt bemærket, at fodboldmagasinet Voetbal International kårer ham til rundens spiller.

Læs også

Og det er ret ekstraordinært, fortæller den i Holland bosiddende journalist Kasper Schlie til sporten.tv2.dk.

En debut af dimensioner

»Man er vant til at se mange store talenter, der er støvsuget fra alle de mindre europæiske ligaer, her i Holland - men alligevel har man altså svunget sig op til at sige, at det er en debut, man skal tilbage til Marc van Bastens dage i 80'erme for at finde noget lignende«, siger Schlie.

Læs også

Voetbal International hæfter sig blandt andet ved, at Fischer i forbindelse med sine to fuldtræffere og oplægget til en af Ajax' øvrige scoringer demonstrerede, at han både kan afslutte med hoved og fødder samt lægge op til andres mål.

Ifølge sporten.tv2.dk er det første gang, at en debutant i startopstillingen bliver kåret som rundens spiller.

Læs også

Blandt de øvrige spillere, der har modtaget samme hæder i denne sæson, finder man navne som Mark van Bommel, Siem de Jong og Jozy Altidore.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce