Verdensklasse. Zlatan er nu oppe på 39 mål i 85 landskampe.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI/AP

Verdensklasse. Zlatan er nu oppe på 39 mål i 85 landskampe.

Fodbold

Zlatans PlayStation-mål var magi, der sprængte skalaen

Zlatan Ibrahimovic' vilde saksespark får spillere, trænere og eksperter til at juble.

Fodbold

Det krævede teknik, timing, finesse og ekstrem høj fodboldintelligens, at lave det store nummer, som 50.000 tilskuere på den nybyggede Friends Arena var vidner til i aftes, da Zlatan Ibrahimovic' spektakulære saksespark fra 25-30 meters afstand sendte englænderne hjem med et nederlag på 4-2.

31-årige Ibrahimovic roses til skyerne for sit show onsdag aften i Stockholm. Den svenske landstræner, Erik Hamren, kan slet ikke får armene ned.

»Jeg ved ikke, om vi kommer til at se et lignende mål igen«, lyder det fra Hamren, som ifølge BBC beskriver saksesparket som noget taget ud af et computerspil.

LÆS OGSÅ

Den engelske anfører, Steven Gerrard, følger trop, og kalder den svenske superstjernes akrobatiske mål for »det bedste han nogen sinde har set live«, mens Stoke-målmanden Asmir Begovic på twitter konstaterer: »Vi må bukke. Utroligt«.

En af de mest aktive fodboldstjerner på twitter, Manchester United-stjernen Rio Ferdinand, giver Zlatan følgende kommentar med på vejen: »Zlatan har gjort, de der tvivlede på hans evner, tavse. Han var nådesløs denne aften«.

Den engelske landstræner, Roy Hodgson, anerkender også den svenske eners klassekasse.

»Det er altid rart, at se den slags på en fodboldbane, men jeg ville nu ønske, at det ikke var sket mod os«, lyder det fra Hodgson.

Skriv

Zlatan Ibrahimovic-scoringen i 90. minut fik BBC's radiokommentatorer op i det røde felt.

»Det mål gør, at vi aldrig vil glemme denne kamp«, lyder det fra ekslandstræner Graham Taylor, mens kollegaen Pat Nevin tager rosen et skridt videre.

Det var magisk og hans teknik sprængte skalaen

»Målet satte en ny grænse for perfektion. Det var magisk og hans teknik sprængte skalaen«.

Zlatan: Bedste mål på landsholdet

Og hvad siger Zlatan så til målet?

»Det er sket før, at jeg har lavet flotte mål, så nu skal vi ikke sige, at det bare var held«, siger Ibrahimovic ifølge det svenske nyhedsbureau TT.

Naturligvis sagt med et glimt i øjet.

»Held eller dygtighed... Jeg ramte bolden godt, men måske var der lidt held involveret, fordi bolden lige præcis gik i mål«, siger Paris Saint-Germain-spilleren, der er sikker på én ting.

»Scoringen er nok den, jeg nyder mest af alle de mål, jeg har scoret på landsholdet«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce