investering. Snoop Dogg er klar til at købe sig ind på en bestyrelsesplads i skotske Celtic.
Foto: Joel Ryan (arkiv)/AP

investering. Snoop Dogg er klar til at købe sig ind på en bestyrelsesplads i skotske Celtic.

Fodbold

Den stenede gangsterrapper vil købe sig ind i Celtic

Snoop Dogg blev imponeret over passionen hos Celtic, da holdet slog Barcelona.

Fodbold

Gangsterrapperen Snoop Dogg er mest kendt for sin kærlighed til musik og sine jævnlige anholdelser for besiddelse af ulovlige stoffer.

Snoop Dogg - eller Calvin Cordoza Broadus jr., som han egentlig er døbt - er stadig et af de største navne på hiphoppens scene.

Men den amerikanske hiphop-musiker har også altid være meget interesseret i sport.

Vil investere i Celtic Og efter den 41-årige musiker har set highlights fra Celtics overraskende sejr mod Barcelona i Champions League, er han ifølge Reuters klar til at lade de store summer flyde ind i den skotske storklub.

Læs også

»Jeg har længe interesseret mig for fodbold. Og det er ikke nyt for hiphop-stjerner at investere i sportsklubber. Men det er nyt for os at investere i fodboldklubber«, siger Snoop Dogg til søndagsudgaven af Scottish Daily Record.

Læs også

Rapperen havde tidligere fulgt Celtic, men faldt totalt for klubben og dens dedikerede fans, da han så highlights af 2-1-sejren mod mægtige FC Barcelona.

»Jeg behøver ikke styre klubben«

»Jeg så, hvor passionerede Celtic-fans er, og jeg kunne tænke mig at investere i klubben, hvis et af bestyrelsesmedlemmerne vil sælge en andel. Jeg behøver ikke styre en fodboldklub, men vil gerne have en procent-andel, der tillader mig at blive hørt«, siger Snoop Dogg.

Læs også

Musikerens øjeblikkelige favorit på Celtic-holdet er den græske landsholdsspiller Giorgios Samaras, som rapperen kalder en »atletisk spiller«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce