'Franskmand'. I Monaco har Jakob Poulsen italieneren Claudio Ranieri som træner.
Foto: LUCA BRUNO (arkiv)/AP

'Franskmand'. I Monaco har Jakob Poulsen italieneren Claudio Ranieri som træner.

Fodbold

Beckham kan havne hos dansk landsholdsspiller

Den franske 2. division kan blive sidste stop for ikonet David Beckham.

Fodbold

Legendariske Peter Schmeichel fulgte David Beckhams tur til fodboldhimlen på nærmeste hold, da han spillede i Manchester United 1991-1999 og kunne se David Beckham i den periode udvikle sig fra at være et ungt talent til en toneangivende kraft, der havde enorm andel i Uniteds Champions League-succes i den vilde finale i Barcelona i 1999.

Thomas Gravesen spillede sammen med Beckham halvanden sæson i Real Madrid i 2005-2006, og nu kan den tidligere FC Midtjylland og AGF-spiller Jakob Poulsen blive holdkammerat med den 37-årige englænder.

Beckham siger efter lørdagens MLS-finale for Los Angeles Galaxy mod Houston Dynamo farvel til USA og indleder karrierens sidste kapitel som spiller. BBC skriver således, at den franske 2. divisionsklub AS Monaco, hvor Poulsen har været på kontrakt siden sommerpausen, er klar til at gå ind i kampen om Beckhams underskrift.

»Vi er sådan set godt tilfredse med vores trup, men hvis der er mulighed for at hente en spiller som Beckham, så vil det være tåbeligt ikke at undersøge muligheden«, siger den norske Monaco-direktør Tor-Kristian Karlsen til BBC.

Monaco, der var i Champions League-finalen i 2004, rykkede i 2011 ned i den næstbedste franske række, men har siden fået massive midler stillet til rådighed af den russiske milliardær Dmitry Rybolovlev, der for et år siden bebudede, at han vil bruge 750 millioner kroner på at genrejse klubben, der har vundet syv franske mesterskaber.

Ud over Dmitry Rybolovlevs mange penge kan Monaco tilbyde en attraktivt skatteprocent tæt på nul.

AS Monaco fører efter 15 af 38 spillerunder Ligue 2, og BBC mener at vide, at klubben og Beckham sætter sig til forhandlingsbordet umiddelbart efter Beckhams sidste kamp for LA Galaxy lørdag aften.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce