Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Miguel Medina/Ritzau Scanpix
Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix

Marc-André ter Stegen (tv.) har holdt sig i baggrunden, siden han debuterede for Tyskland i 2012. Siden er han blevet en verdensstjerne i FC Barcelona og vil nu være Tysklands nummer 1 på bekostning af Manuel Neuer (th.)

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tænk hvis en dansk målmand for 20 år siden havde gjort krav på Peter Schmeichels plads på landsholdet. Utænkeligt, ikke?

Men sådan er situationen på det tyske landshold lige nu: Marc-André ter Stegen vil prøve at fravriste anfører Manuel Neuer pladsen.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

At være blandt sit lands udvalgte er noget helt særligt. Og når man har tysk pas, følger det med landsholdsudtagelsen, at man skal vinde hver gang. For en generation eller to siden var det særligt prestigefyldt at have rollen som Libero – den frie forsvarsspiller med licens til at gå med frem – eller trøje nummer 10, der oftest indikerede en central styrende midtbanerolle som Spielmacher.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden