Strategen. Midtbanestyrmanden Andrea Pirlo skal FCN'erne holde et vågent øje med i aften.
Foto: DRESLING JENS (arkiv)

Strategen. Midtbanestyrmanden Andrea Pirlo skal FCN'erne holde et vågent øje med i aften.

Champions League

Olsen: FCN skal finde ny nøgle mod Juves knoklere

Landstræneren vurderer, at FC Nordsjælland får det meget sværere i Torino end i Parken.

Champions League

Landstræner Morten Olsen mener, at FC Nordsjælland skal finde nye taktiske våben mod Juventus i aftenens Champions League-kamp i Torino.

Ellers vil det blive svært for FCN at forsvare sig mod det pres, som italienerne vil komme med, vurderer Olsen.

»FCN er et dygtigt hold, og det kan være, at de kan finde andre nøgler for at kunne spille mod Juventus. Jeg synes, at FCN har været dygtige til hele tiden at forbedre sig. Så man skal aldrig sige aldrig«.

»Men der er ingen tvivl om, at kampen i Torino bliver langt sværere end kampen i Parken«, siger Olsen.

Landstræneren har fulgt FCN nøje i Champions League, og han var imponeret af FCN-keeper Jesper Hansen og angriber Mikkel Beckmann i 1-1-kampen for to uger siden.

»Jeg var i Parken til den første kamp. Og her så jeg en første halvleg, hvor FCN kunne være med. Og jeg så en anden halvleg, hvor holdet måtte forsvare sit mål, som egentlig ikke ligger til FCN«.

»Men det var en heroisk forsvarsindsats med en fantastisk præstation af Jesper Hansen, som afgjorde den kamp sammen med Mikkel Beckmanns fantastiske mål på frispark«, siger Olsen.

Han mener ikke, at FCN spillede sin bedste kamp mod Juventus, selv om de danske mestre tabte de to første Champions League-kampe mod Shakthar Donetsk og Chelsea uden at score et mål.

»Spillemæssigt synes jeg personligt - og det er svært at forklare folk - at FCN spillede bedre mod Chelsea (FCN tabte 0-4 i Parken, red.)«.

»Men det handler om at få point, og der var FCN både dygtige og heldige mod Juventus«, pointerer Olsen.

Det italienske mesterhold er ikke det bedste hold i gruppen, hvis man spørger landstræneren, men Torino-holdet er alligevel yderst vanskeligt at besejre.

»På papiret er der måske andre hold, der er bedre. Shakhtar Donetsk har større individualister, og Chelsea er forsvarende mestre i turneringen«.

»Men Juventus knokler for hinanden og arbejder kollektivt utroligt godt sammen, og det gør dem til et svært hold at spille imod«, understreger Olsen.

Kampen fløjtes i gang på Juventus Stadium klokken 20.45.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce