MIDTBANEN. Duellerne mellem Kasper Lorentzen og Andrea Pirlo skal nok blive mange i aften.
Foto: JENS DRESLING (arkiv)

MIDTBANEN. Duellerne mellem Kasper Lorentzen og Andrea Pirlo skal nok blive mange i aften.

Champions League

Lorentzen har luret de svage sider hos Juventus

Vi skal spille os ud af presset, siger Kasper Lorentzen. Politiken.dk følger Juventus-FCN fra kl. 20.45.

Champions League

Der er store muligheder for en overraskelse, hvis FC Nordsjælland udnytter svaghederne hos Juventus i aftenens Champions League-kamp i Torino.

Det mener FCN-profilen Kasper Lorentzen, som har en klar formodning om, hvordan Juventus vil spille, og hvilket modtræk, FCN skal være klar med.

»Jeg tror, det bliver endnu sværere end i Parken. Juventus har nok også lært lidt af kampen, hvor de i anden halvleg pressede os utroligt højt og aggressivt. Jeg tror, det er det, de vil gøre igen«.

»Så handler det om, at vi skal stå imod og spille os ud af presset. Det vil give os store muligheder i den anden ende«, siger Lorentzen.

Hjørnesparkene skal udnyttes Den offensive midtbanespiller har øvet hjørnespark til den helt store guldmedalje ved FCN's træning. Og han har været med til at lægge en strategi mod Juventus.

»Vi har arbejdet lidt med det mandag, og vi har set en masse video og snakket en masse om, hvor vi skal slå til henne«.

»De har nogle sider, som er mindre gode, hvis man kan sige det sådan. Hvis de satser på at presse os højt, så giver det os en masse rum bag i«, forklarer Lorentzen.

Målet gav selvtillid
FCN fik med 1-1-resultatet mod Juventus for to uger siden tanket selvtillid efter to nederlag og en målscore på 0-6 efter de to første kampe mod Shakhtar Donetsk og Chelsea.

»Vi skal være dygtigere og bedre til at spille os ud af presset, end vi var i Parken. Men hvis vi kan det, så er der også nogle muligheder«.

»Jeg håber, det har givet os lidt tro på tingene, at vi fik point og i hvert fald også fik scoret«, pointerer Lorentzen.

Kynisme frem for poleret spil

FCN fik ros for at spille pæn og poleret fodbold i de første Champions League-kampe, men Lorentzen vil hellere have lidt mere kynisme, effektivitet og europæisk topniveau ind på holdet.

»I de to første kampe spillede vi godt, men i den seneste kamp, synes jeg, at vi var mere kyniske og måske spillede på et mere europæisk niveau. Vi behøver ikke at spille det bedste, vi kan, for at komme frem til chancer«.

»Vi skal udnytte, at vi er blevet bedre med bolden, så vi samtidig kan skabe nogle chancer, så tror jeg, at det kan blive godt«, vurderer Lorentzen.

Kampen går i gang klokken 20.45 og liveopdateres på politiken.dk.

ritzau

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce