jubel. Det gik stærkt i første halvleg, da Bayern München mødte Lille.
Foto: Kerstin Joensson/AP

jubel. Det gik stærkt i første halvleg, da Bayern München mødte Lille.

Champions League

FCK's overmænd fik en ordentlig lussing

Bayern München var foran 5-0 ved pausen mod franske Lille.

Champions League

OSC Lille stod i august i vejen for FC Københavns indtog i dette års Champions League, men det er også det eneste positive, man kan sige om det franske holds indsats i europæisk klubfodbold i denne sæson.

Efter fire kampe er Lille fortsat uden point i Champions Leagues gruppe F, og onsdag aften gjorde træner Rudi Garcias mandskab sig selv periodevis til grin i München, hvor Bayern uden at anstrenge sig spor vandt en kæmpesejr på 6-1.

Der var blot spillet en god halv time, da Bayern var fem mål foran i en mareridtsagtig åbning for det franske mandskab, der var kommet til den sydtyske storby med et lille håb om en sensation, efter kun at have tabt 0-1 i den omvendte kamp for to uger siden.

En effektiv reserve Men da Bastian Schweinsteiger skruede et frispark direkte i nettet efter blot fem minutter, var det håb allerede slukket, og derfra gik det franske forsvar i opløsning på alle tænkelige måder.

34-årige Claudio Pizarro havde en stor aften, hvor han scorede til 2-0, 4-0 og 5-0 og dermed fejrede en sjælden chance i startopstillingen, fordi førstevalget Mario Mandzukic var syg.

Ind imellem peruanerens tre mål scorede Arjen Robben noget heldigt på et afrettet frispark, og dermed kunne Lille luske ud til pausen efter 45 skrækkelige minutter.

To udskiftninger gjorde en forskel

Garcia pillede to mand ud for at få stoppet det gabende hul på det modløse hold, og det lykkedes nogenlunde for franskmændene - delvist fordi Bayern tog den med ro.

Salomon Kalou reducerede efter en time til 1-5, men indskiftede Toni Kroos øgede kort efter til 6-1 for at bevise, at tyskerne ikke var lullet helt i søvn.

Lille er med nederlaget helt sat af i puljen, hvor holdet altså er uden point. Bate Borisov, der tabte 2-4 til Valencia, er næstsidst med seks, mens Valencia og Bayern topper med ni.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce