Duel. FCN's Jores Okore skal holde et vågent øje med Henrikh Mkhitaryan. Armenieren har scoret 18 gange i 19 kampe i denne sæson.
Foto: Efrem Lukatsky (arkiv)/AP

Duel. FCN's Jores Okore skal holde et vågent øje med Henrikh Mkhitaryan. Armenieren har scoret 18 gange i 19 kampe i denne sæson.

Champions League

Shakhtar kommer til København med en sjældenhed i bagagen

Efter 24 sejre på stribe i den hjemlige turnering fik Shakhtar Donetsk omsider et blåt øje.

Champions League

FC Nordsjælland og cheftræner Kasper Hjulmand har fortsat en lille og meget teoretisk chance for at spille sig videre til 1/8-finalerne i Champions League.

Men Farum-mændene er helt på det rene med, at sensationen næppe indtræffer. Derfor er målet i Champions League blevet redefineret.

»Vi vil gøre alt for at vinde kampen tirsdag«, siger Kasper Hjulmand til klubbens hjemmeside inden mødet med ukrainske Shakhtar Donetsk i Parken.

»Det er følelsen af at vinde en kamp i CL, som vi jagter. Følelsen af sejr i CL er vores største drive, så derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at få en sejr tirsdag aften. Det er vigtigt at få point, også fordi alle point tæller, også i koefficienterne«, lyder det fra Hjulmand.

Sjældenhed
FC Nordsjælland tabte det første opgør i Ukraine med 2-0 og har i fire CL-kampe blot fået det ene point, som de hentede i Parken mod Juventus.

Men topholdet i CL-gruppe E kommer til København med et særdeles sjældent nederlag i bagagen. Efter 24 sejre på stribe i den hjemlige turnering - ni i sidste sæson og 15 i indeværende - tabte Shakhtar Donetsk i lørdags på udebane til Arsenal Kiev med 2-0.

Shakhtars kroatiske angriber Eduardo forventer et meget velorganiseret FCN-hold i Parken, fortæller han til Shakhtars hjemmeside. Selv i 4-0-nederlaget til Chelsea imponerede danskerne, mener den tidligere Arsenal-angriber.

»Chelsea førte jo kun med et mål ind til slutningen af kampen, hvor de så scorede resten. Vi forventer en vanskelig kamp, men vi vil selvfølgelig videre til næste runde, så vi skal vinde«, lyder analysen fra angriberen.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce