Det halve af Parken støtter FCN mod Shakhtar

FC Nordsjælland kan kaste grus i topholdets drømme om avancement.

Champions League

FC Nordsjælland kan forvente fornem opbakning, når de danske mestre klokken 20.45 spiller holdets sidste hjemmekamp i Champions Leagues gruppespil mod det ukrainske storhold Shakhtar Donetsk, der topper gruppen sammen med Chelsea.

Selv om FCN hidtil har haft det svært i gruppekampene, så var der tirsdag aften solgt mellem 18.000 og 19.000 billetter til opgøret mod Shakhtar.

Læs også

En stor del af billetterne er solgt i pakker, hvor tilskuerne også har købt adgang til de tidligere hjemmekampe mod Chelsea og Juventus.

Fik point mod Juventus
De danske mestre har tabt begge hidtidige udekampe, men i Parken er det lykkedes for Kasper Hjulmands spillere at sætte modstanderne under pres.

Læs også

Det lykkedes for en måned siden at spille 1-1 imod de italienske mestre fra Juventus i en kamp, hvor den nu skadede Mikkel Beckmann var tæt på at sikre sejren på et frisparksmål.

Danskerne er sidst

De regerende CL-mestre fra Chelsea blev også presset bagud, men briterne kunne alligevel rejse hjem fra København med en sikker 4-0-sejr.

FCN indtager sidstepladsen i gruppe E med et enkelt point.

Læs også

Juventus har seks point, mens Shakhtar og Chelsea topper gruppen med syv point på et tidspunkt, hvor der resterer to spillerunder af gruppespillet.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce