FCN før Shakhtar: Vi vil have en sejr i CL

De danske mestre har den bedste chance for en CL-sejr i aften mod Shakhtar.

Champions League

FC Nordsjælland har kun to chancer tilbage til at hente en sejr i Champions League, og nu skal den gerne komme.

I aften klokken 20.45 står de danske mestre over for Shakhtar Donetsk i Parken, og det er vigtigt for træner Kasper Hjulmand og hans spillere, at de én gang for alle får bevist, at de kan hamle op med de bedste i Europa.

»Vi bilder os ikke ind, at vi er på højde med de andre klubber, men vi bilder os ind, at vi har en mulighed for at få en sejr, hvis vi rammer dagen«.

Gavner læreprocessen »Vi jagter den følelse, som det er at vinde en kamp i Champions League«, siger Kasper Hjulmand.

Læs også

Forsvarsstyrmanden Jores Okore mener, at en sejr vil gavne læreprocessen og hjælpe holdet til næste år, hvis FCN igen skulle kvalificere sig til et europæisk gruppespil.

»Vi er en udviklingsklub, og det tog os lang tid at blande os i toppen af Superligaen. Det har også krævet en tilvænningsperiode at være med i Champions League«.

Læs også

»Det bliver måske først næste år, at vi har vænnet os helt til det. Men vi skal have et resultat, inden vi er færdige i år«.

Skuffet over de første fire kampe

»Vi har vores største chance for en sejr mod Shakhtar, som måske er en tand under Chelsea og Juventus, men stadig gode«, siger Okore, der ikke er helt tilfreds med de første fire kampe.

»Jeg ser tilbage på det med lidt skuffelse. Især i den sidste kamp mod Juventus spillede vi ikke op til niveau, og vi gjorde ikke tingene ordentligt. Det skal vi også ud at revanchere«, fastslår han med henvisning til 0-4-nederlaget i Torino.

Læs også

FC Nordsjællands foreløbig eneste målscorer i Champions League, Mikkel Beckmann, får ikke mulighed for at gentage sit frisparksmål fra 1-1-kampen mod Juventus, da han ikke er blevet klarmeldt ovenpå en ankelskade.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce