Shakhtars træner siger undskyld for skandalemål

Vi skulle have ladet FC Nordsjælland score til 2-1, erkender Mircea Lucescu.

Champions League

Shakhtar Donetsks rutinerede træner Mircea Lucescu siger undskyld for den situation, der blev det helt store samtaleemne, da det ukrainske hold vandt 5-2 over FC Nordsjælland i Champions League-kampen i Parken.

Shakhtars mål til udligning til 1-1 kom efter en situation, hvor holdets brasilianske angriber Luiz Adriano blæste på de uskrevne fairplay-regler, mens FCN-forsvaret ventede på at få bolden fra ukrainerne.

»Først og fremmest vil jeg sige undskyld. Vi ville have givet FC Nordsjælland muligheden for at lave et mål bagefter«.

»Men det blev forhindret af en af mine spillere. Det var derfor fortjent, at FC Nordsjælland scorede lige bagefter, da var vi forvirrede«, siger Mircea Lucescu.

Balladen påvirkede spillerne Han forklarer, at en af Shakhtars midtbanespillere ikke ville give danskerne et mål efterfølgende.

»Alle trådte til side for at give Stokholm målet, men Taras Stepanenko ville åbenbart ikke«, forklarer han, men fortæller samtidig, at det ikke kunne komme på tale at give danskerne et "gratis mål" i starten af anden halvleg i stedet.

»Hvis I tror, at vi efter det skubberi og skænderi, der var på banen efterfølgende, ville gå ud efter pausen og lade modstanderne få et mål, så tager I fejl«, siger Lucescu.

Shakhtar Donetsk var med Lucescu som træner ude for en lignende situation, da Barcelona scorede et kontroversielt mål i en kamp for fire år siden.

Han har selv prøvet det

Dengang protesterede den erfarne rumæner efterfølgende til Uefa og krævede Barcelona straffet.

»Men min klage dengang skyldtes kun, at Barcelona ikke undskyldte målet«, forklarer han.

Shakhtar har nu 10 point inden den sidste kamp mod Juventus 5. december.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce