FCN-boss om skandalemål: Vi kan ikke gøre noget

Sportschef Jan Laursen er i chok over den manglende fairplay fra Shakhtar.

Champions League

FC Nordsjællands sportschef Jan Laursen er i chok over, at Shakhtar Donetsk brød alle fairplay-regler, da det ukrainske storhold tirsdag slog de danske mestre med 2-5 i Parken i Champions League.

Men FC Nordsjælland har ikke mulighed for at protestere over Shakhtars kontroversielle 1-1-mål og den manglende fairplay, da Nicolai Stokholm blev bremset i at score et mål til 2-1 for FCN.

Foto

»Jeg er chokeret. Vi får tudet ørerne fulde med fairplay og respekt. Og at et så godt hold kan finde på at gøre det - de ville nok have scoret alligevel«.

Spændt på Uefas reaktion
»Jeg er spændt at se, hvad Uefa vil sige med alle de kampagner, der bliver kørt«, siger Jan Laursen.

Læs også

Han fulgte situationen fra sidelinjen, da Luiz Adriano uventet tog en bold til sig og scorede i en situation, hvor det ukrainske hold ellers havde sparket bolden ned på FC Nordsjællands banehalvdel efter et dommerkast.

Efter en masse samtaler havde Nicolai Stokholm fået en fornemmelse af, at han ville få lov til at trille bolden ned i den modsatte ende og score til 2-1, men flere ukrainske spillere valgte at tackle FCN-anføreren.

Ingen reaktion fra træneren

»Alle var i chok over det. Selv Shakhtars egne spillere. Deres anfører kiggede ud på træneren, men der var ikke nogen reaktion«.

Læs også

»Flere af dem ville gerne lade os få målet, og de lod Stokholm køre igennem. Men der var nogle, der kiggede mere på træneren end, hvad anfører sagde«, fortæller sportschefen.

Er der noget I kan gøre?

»Nej, der er ikke noget at gøre. Det må ligge på Uefas bord, og de må ud at sige noget. Jeg tænker også på alle de børn, der ser på det. Det vil jo blive vist igen og igen. Der må komme en form for reaktion«.

Læs også

»Jeg er også spændt på, hvad Shakhtar siger. Det er jo et klassehold, men den viser de ikke i dag«, fastslår Jan Laursen.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce