Foto: LARS POULSEN
Champions League

Hjulmand kalder usportsligt mål for en kæmpeskandale

Shakhtars mål til 1-1 gør FC Nordsjællands træner stærkt indigneret.

Champions League

»En kæmpeskandale«.

Sådan beskriver FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand den kontroversielle situation, der gav Shakhtar Donetsk udligningen til 1-1 i Champions League-kampen i Parken, som til sidst endte med en 5-2-sejr til ukrainerne.

Læs også

Da spillet blev sat i gang med et dommerkast efter en spillerskade, troede FCN-spillerne, at bolden som vanligt vil blive sendt ned til dem. I stedet løb Luiz Adriano op og udlignede bag Jesper Hansen.

Et rødt kort havde været på plads
»Jeg har set mange ting, men det er en skandale. En ting er spillerens valg, men den måde det bliver fulgt op af andre handlinger er skandaløst«, siger Kasper Hjulmand.

Læs også

»Vi bliver tudet ørerne fulde af at vi skal vise respekt for spillet, modstanderne og de regler, der er. I min verden er det usportslig optræden, og et rødt kort til Luiz Adriano havde været på sin plads«.

»Det havde ændret kampen. Nu lavede han tre mål og hånede alt og alle, da han gik ud af banen«, lyder kritikken fra den danske træner.

Hjulmand havde givet et mål væk

Han er ikke i tvivl om, at han selv ville have give modstanderne et gratis mål, hvis det var hans eget hold, der havde lavet et tilsvarende mål.

Foto

»Jeg ville selv have kaldt mit hold ud og fortalt spillerne, at de skulle have ladet modstanderne gå ned og få et mål til gengæld«.

Læs også

»Det, der skete, bringer spillet i miskredit, og det skal selvfølgelig have en konsekvens. Da Adriano blev skiftet ud gik han jo og smagte på det som en god vin, som om han ikke kunne se, at der var noget galt. Det vidner om en helt gal moral«, siger Hjulmand.

FC Nordsjælland har kun en chance tilbage til at få den håbede sejr i gruppen. Det er 5. december, hvor holdet møder Chelsea på Stamford Bridge.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce