Landstræner kræver hård straf for snydemål

Morten Olsen mener ikke, at Uefa skal tage fairplay-kampagne alvorligt.

Champions League

Landstræner Morten Olsen er ikke i tvivl om, hvad det europæiske fodboldforbund Uefa bør gøre i sagen om det kontroversielle mål, som Shakhtar Donetsk-angriberen Luiz Adriano scorede mod FC Nordsjælland.

Olsen mener, at når Nicklas Bendtner kan få én spilledags karantæne for at trække bukserne ned og vise sine grønne boxershorts, så må Adriano straffes langt hårdere.

Læs også

»Det her må kræve mange flere spilledages karantæne, sådan som jeg ser det. Ellers er det simpelthen en falliterklæring«, siger Morten Olsen til sporten.tv2.dk.

»Ellers må vi hive flaget ned igen«
Han mener, at Uefa har al mulig grund til at skride ind over for Adrianos tilsidesættelse af de uskrevne fairplayregler.

»Det her handler om sportslige regler, som alle kender til. Derfor har Fifa og Uefa hejst det gule flag, hvor der står Fifa Fair Play«.

Læs også

»Hvis han ikke bliver straffet her, selv om der ikke er regler for det, så tror jeg, at vi kan hive det fairplay-flag ned igen«.

Olsen fik selv fairplaypris

Olsen beordrede den nuværende U/21-landstræner Morten Wieghorst til at skyde ved siden af med vilje, da Danmark fik tilkendt et forkert dømt straffespark i ligalandsholdets kamp mod Iran i Hongkong tilbage i 2003.

Læs også

Det belønnede det internationale fodboldforbund Fifa senere med en fairplay-pris.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce