Foto: Dmitry Lovetsky/AP
Champions League

Malaga er gruppevinder trods pointtab

Zenit St. Petersborg måtte bruge 80 minutter på at reparere en fadæse.

Champions League

Med flere reservespillere i startopstillingen sikrede Malaga sig førstepladsen i Champions Leagues gruppe C.

2-2 ude mod Zenit St. Petersborg betyder, at Malaga ikke længere kan indhentes af AC Milan, der er seks point efter med en udekamp mod Anderlecht i aften og en hjemmekamp mod Zenit tilbage, men Malaga er bedre indbyrdes mod Milan.

For anden gang i turneringen kom Zenit bagud med to mål i en hjemmekamp, men det tog kun ni minutter i dagens kamp.

Fadæse af målmand og angriber Diego Buonanotte afsluttede et kvikt opløb og minuttet efter kvajede Zenit-målmanden Vyacheslav Malafeev sig gevaldigt, da han sparkede bolden lige ud i fødderne på Roque Santa Cruz, der spillede Seba fri til en nem scoring.

Resten af kampen jagtede Zenit de mål, der skulle holde liv i chancen for avancement, og der kom to af dem i anden halvleg.

Danny reducerede kort efter pausen, og han burde være blevet dobbelt målscorer med fire minutter tilbage, men på forunderligvis lykkedes det ham at træde i bolden nærmest på mållinjen, men bolden havnede hos Viktor Fayzulin, der hamrede udligningen i kassen.

Rødt kort efter kampen

Zenit er nu tvunget til at vinde ude over AC Milan for at kunne komme videre i enten Champions League eller til Europa League, og det bliver uden Vladimir Bystrov, der efter kampens ophør brokkede sig så meget til dommeren, at han blev præsenteret for det røde kort.

Redaktionen anbefaler:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce