toer. Cristiano Ronaldo (midt) og de andre Real Madrid-spillere sendte de engelske mestre fra Manchester City ud af Champions League onsdag aften.
Foto: JON SUPER/AP

toer. Cristiano Ronaldo (midt) og de andre Real Madrid-spillere sendte de engelske mestre fra Manchester City ud af Champions League onsdag aften.

Champions League

Real Madrids andenplads er dårligt nyt for storhold

Der ligger en storkamp og venter på Real Madrid i første kamp i knockout-fasen.

Champions League

Real Madrid klarede sig ikke videre fra 'Dødens Pulje' i Champions League som vindere.

Men den spanske storklub blev nummer to efter Dortmund, og det kan skabe panderynker hos de storhold, der går videre som gruppevindere i de andre puljer.

Når lodtrækningen til knockout-kampene for de 16 sidste hold i turneringen foretages 20. december er der således en række hold, Real Madrid ikke kan komme til at møde.

Et storhold venter Dortmund er udelukket som vinder af Real Madrids gruppe og det spanske mesterhold kan heller ikke blive parret med de tre kvalificerede spanske hold, Barcelona, Valencia og Malaga.

Læs også

Selv om sidste runde i gruppespillet mangler, så ligger der umiddelbart et storhold og venter på Real Madrid.

Læs også

Mulige modstandere kan blive Manchester United, Juventus, PSG eller måske Arsenal, hvis da ikke Schalke 04 vinder puljen foran London-holdet.

»Dårligt nyt for de andre«

Omvendt kan Real Madrid være 'heldige' at ende med Shakhtar Donetsk som modstander, hvis ukrainerne kommer bedst ud af det indbyrdes opgør med Juventus.

Real Madrid-træner José Mourinho er da heller ikke utilfreds med andenpladsen i den stærke pulje, hvor Manchester City og Ajax ikke går videre fra gruppespillet.

Læs også

»Min erfaring siger mig, at det ikke betyder noget at gå videre som toer. Gruppevinderne vil forvente en lidt lettere modstander, men når de får Real Madrid, så er det dårligt nyt for dem«, siger José Mourinho.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce