Foto: Lars Poulsen
Champions League

Målsnyder får en spilledags karantæne

Luiz Adriano er blevet straffet, efter han usportsligt scorede mod FC Nordsjælland.

Champions League

Shakhtar Donetsk-angriberen Luiz Adriano er blevet straffet med en spilledags karantæne, efter han usportsligt scorede mod FC Nordsjælland i Champions League.

Det har det europæiske fodboldforbund Uefa besluttet tirsdag aften, efter at sagen er blevet gransket af Uefas disciplinærudvalg.

Adriano er også blevet idømt en dags samfundstjeneste i fodboldens navn, men det er ikke uddybet, hvad den straf går ud på.

LÆS ARTIKEL

Straffen får dog ikke den store betydning for hverken Adriano eller Shakhtar Donetsk, som allerede har sikret sig videre adgang til 1/8-finalerne i Champions League.

Brasilianeren misser den sidste kamp i gruppespillet mod italienske Juventus, som skal spilles onsdag 5. december i Ukraine.

FCN slutter på sidsteplads

Juventus kan med en sejr overhale ukrainerne, som lige nu ligger på førstepladsen i gruppen. Det vil samtidig betyde, at Chelsea ikke når videre til 1/8-finalerne.

FCN er allerede sikker på at slutte på sidstepladsen i gruppen efter fire nederlag og et enkelt uafgjort resultat i de første fem kampe.

Det danske mesterhold tabte også kampen, hvor Adriano scorede sit famøse mål. Kampen i Parken endte 5-2 til Shakhtar, men blev totalt overskygget af Adrianos 1-1-mål.

LÆS ARTIKEL

Målet blev sat ind efter en situation, hvor en FCN-spiller havde været skadet, og bolden skulle sættes i spil igen efter et dommerkast.

FCN skulle efter de uskrevne fodboldregler have bolden tilbage på egen banehalvdel, men det skete aldrig.

I stedet for at få bolden efter dommerkastet så FCN-spillerne Adriano frækt snuppe bolden og score over for et helt målløst og passivt FCN-forsvar, der ikke kunne tro deres egne øjne.

FCN skal i den sidste kamp i Champions League møde Chelsea på Stamford Bridge i London. Den kamp spilles også næste onsdag.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce