Real Madrid er med 11 titler den mest vindende klub i  Champions League, hvor de er forsvarende mestre.
Foto: Manu Fernandez/AP

Real Madrid er med 11 titler den mest vindende klub i Champions League, hvor de er forsvarende mestre.

Champions League

Real Madrids titelforsvar går over Madrid

Madrid-klubberne mødes i CL-semifinalerne, hvor Monaco åbner hjemme mod Juventus.

Champions League

I en Champions League-sæson, hvor det fra første spilledag har været svært at udpege en helt entydig favorit, har lodtrækningen til semifinalerne fredag middag for fjerde sæson i træk kastet de to Madrid-klubber Real og Altético i armene på hinanden.

Reals Madrids kontrollerede offensiv har to gange – i 2014 og 2016 – besejret Atléticos arbejdere i finalen og derimellem snuppede Real også en billet til semifinalerne i 2015.

I det andet opgør mødes franske Monacos ungdommelighed med italienske Juventus’ stærke organisation. Real Madrid og Monaco har hjemmebane i de første opgør.

Semifinalerne spilles 2./3. og 9./10. maj. Der er finale lørdag 3. juni på Millennium Stadium i Cardiff i Wales, der er det mindste land nogensinde til at afvikle Europas største klubkamp.

Real Madrids forsvarende mester er med 11 titler siden 1956 den mest vindende i Europa overhovedet. Juventus er delt 9’er på den liste med to triumfer, mens Atlético (3) og Monaco (1) kun kan fremvise tabte mesterligafinaler på klub-cv’et. Juventus er i øvrigt rekordholder i tabte finaler med 6, herunder en mod Real Madrid i 1998. Dengang var Real-træner Zinedine Zidane på det tabende mandskab fra Torino.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce