Liverpool-manager roser de unge trods nederlag

Brendan Rodgers mener ikke, de manglende profiler blev afgørende for nederlag.

Europa League

Liverpool tabte 0-1 til russiske Anzhi Makhachkala, da de to hold mødtes i Europa League torsdag aften.

Til trods for at Liverpool lod profilerne blive hjemme og stillede med fem spillere på 20 år eller under, mener englændernes manager ikke, at det dårlige resultat skyldes de manglende profiler.

»Nej, det skyldes ikke dem. Den holdning synes jeg miskrediterer de spillere, der er her. De har været fantastiske og har gjort det virkelig, virkelig godt her til aften«, siger Brendan Rodgers til Liverpools hjemmeside.

Manglende koncentration Han mener, at Liverpool havde kontrollen i første halveg, men blev straffet, da russernes Lacina Traoré scorede et flot mål ved at lobbe bolden over englændernes målmand i de allersidste minutter af halvlegen.

Læs også

»Vi blev straffet for ikke at være koncentreret, og det førte til, at vi tabte kampen. Det havde intet at føre med, at Suarez, Gerrard, Agger og de andre ikke var med i kampen. Vi må tage nederlaget som et hold«, siger han.

Dermed er Liverpool pressede, hvis de skal avancere videre fra gruppespillet, og Rodgers erkender også, at Liverpool skal gøre det bedre, hvis de skal leve op til forventningerne.

Forvist til andenpladsen

»Det er en meget tæt gruppe, og det har hele tiden været den sidste kamp, der afgør, hvem der går videre. Den næste kamp mod Young Boys bliver en afgørende kamp for os«, siger Brendan Rodgers.

Kampfakta Kampens forløb i tal og tekst

Efter nederlaget er Liverpool forvist til andenpladsen med seks point, mens russiske Anzhi indtager førstepladsen med syv point.

Udinese tabte 2-3 hjemme til Young Boys og indtager dermed sidstepladsen med fire point, mens schweizerne ligger side om side med Liverpool med seks point.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce