Skuffet. Bruno Labbadia (t.h.) er langt fra tilfreds med den del af de medrejsende fans fra Stuttgart, der skabte tumult på lægterne.
Foto: LARS POULSEN

Skuffet. Bruno Labbadia (t.h.) er langt fra tilfreds med den del af de medrejsende fans fra Stuttgart, der skabte tumult på lægterne.

Europa League

Stuttgart-træner så bøller dybt i øjnene

Bruno Labbadia var bange for, at Stuttgarts fans kunne spolere kampen mod FCK og tog affære.

Europa League

Stuttgarts træner Bruno Labbadia var bange for, at klubbens fans kunne ødelægge kampen mod FC København i Europa League, da de undervejs antændte flere romerlys og kastede flere af dem ind på banen.

Labbadia var selv nede for at dæmpe tilskuerne og forsøge at tale dem til ro.

»Jeg kunne mærke, at der var noget i luften, og at det kunne eskalere. Det er første gang, at jeg har oplevet sådan noget med vores fans«, siger Bruno Labbadia.

Kampen blev afbrudt i flere minutter i slutningen af første halvleg, mens situationen blev bragt under kontrol.

»Jeg følte mig ansvarlig og følte, at jeg skulle stoppe dem. Jeg så dem ind i deres ansigter, det var kun en lille gruppe. Det er ærgerligt, at så få personer skal ødelægge det for alle andre«.

»I morges var jeg ude for at løbe en tur i København, og jeg så, hvor fantastisk stemningen var blandt vores fans inde i byen. Jeg havde faktisk taget det op på vores taktikmøde, og mindet spillerne om, at vi også spillede for dem«, fortæller Labbadia.

Efter kampen kunne træneren glæde sig over, at Stuttgart vandt opgøret i Parken med 2-0, og med sejren overhaler FC København i gruppe E.

Tyskerne har nu bedre chancer for avancement til forårets knockout-kampe.

»Det var et tæt opgør, nøjagtig som forventet, og vi skulle bruge mange kræfter. Men vi havde flest kræfter, og det blev udslagsgivende. Så det var en fortjent sejr«.

»FCK er stadig med i kampen om avancement, og de vil ikke give op og har et godt hold. Steaua Bukarest er nok videre nu, så det bliver interessant. Vi skal også vinde de næste kampe«, siger Bruno Labbadia.

Stuttgart har fem point, mens Steaua Bukarest topper gruppe E med 10 point. FCK har fire point på tredjepladsen. Der resterer endnu to kampe for alle hold.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce