SJÆLDENHED. Steaua Bukarest er et af de få hold, der har vundet i Molde i år.
Foto: Svein Ove Ekornesvag (arkiv)/AP

SJÆLDENHED. Steaua Bukarest er et af de få hold, der har vundet i Molde i år.

Europa League

Molde taber sjældent på hjemmebane

14 af 15 hjemmekampe har FCK's modstander vundet i den norske liga i år.

Europa League

Statistikken stiver selvtilliden af hos Moldes træner Ole Gunnar Solskjær inden torsdagens Europa League-opgør mod FC København.

Den tidligere Manchester United-angriber tror på, at de hjemmestærke nordmænd kan gøre det rigtigt svært for københavnerne på Molde Stadion.

Muligheden er til stede »Vi har været svært gode hjemme i år. Vi har vundet 14 af 15 hjemmekampe i ligaen. Den fordel skal vi bruge i morgen«, siger Solskjær til NRK.

Molde kan desuden bryste sig af at være nykårede norske mestre, men i Europa League har Tippeliga-topholdet haft det svært.

Blot tre point er det blevet til i de hidtidige fire kampe, men der er kun to point op til Stuttgart på andenpladsen, og derfor jagter Solskjær muligheden til det sidste.

Molde vil gå til angreb

»Det bliver små marginaler, der afgør det i morgen. Drengene skal tro på det, vi har sat os for. Vi må være positive og sende folk i angreb«, siger træneren.

Det eneste hold, der formåede at slå Molde på hjemmebane i den netop overståede norske sæson, var Viking Stavanger, der vandt 2-1 i juli.

I Europa League vandt Molde hjemme over Stuttgart, men måtte se sig besejret, da Steaua Bukarest var på besøg.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce