SKADET. I kampen mod FC Midtjylland i lørdags blev Nicolai Jørgensen skadet efter at have scoret.
Foto: ANTHON UNGER (arkiv)

SKADET. I kampen mod FC Midtjylland i lørdags blev Nicolai Jørgensen skadet efter at have scoret.

Europa League

FCK'er er dømt ude efter sit pragtmål

Nicolai Jørgensen bliver ikke klar til Europa League-kampen mod Molde.

Europa League

FC København vidste godt, at Nicolai Jørgensen formentlig ikke ville kunne spille torsdagens Europa League-opgør mod Molde, men alligevel tog de den unge angriber med til Norge i håbet om at få ham klar.

Et døgn før kickoff må træner Ariël Jacobs dog sande, at Jørgensen endnu er for medtaget til at kunne spille for fuld kraft.

Belgieren har dog overskud til at lave lidt grin med situationen for den vigtige kamp mod Ole Gunnar Solskjærs mandskab.

Yderligt placerede scoringer »Nej, han er ikke vigtig for os. Jeg har set, at målene heroppe er lidt mindre, så hvis han afslutter ligesom i de sidste par kampe, så ville han alligevel ikke score«, siger Jacobs til FCK's hjemmeside og henviser til Jørgensens yderligt placerede scoringer.

»Det er klart, at jeg er ked af at måtte undvære en spiller, der her performet sådan, som han har gjort, siden han kom til klubben. Men sådan er det nogle gange, og du skal kunne håndtere skader i truppen. Vi har ikke taget ham med herop som turist, men for at han kan få god behandling, og det positive er, at hans skade ikke er så slem, som vi først frygtede«.

»Men spørg mig ikke om de videre perspektiver, det må tiden vise«, siger Ariël Jacobs.

Målscorer og skadet

Nicolai Jørgensen scorede et pragtmål mod FC Midtjylland søndag, men måtte senere udgå af kampen med en lårskade.

LÆS ARTIKEL

Hans afbud giver plads til enten Thomas Delaney eller Martin Vingaard på venstrekanten, mens Rurik Gislason eller Christian Bolaños tager højrekanten.

Angrebsduoen forventes igen at skulle udgøres af Cesar Santin og Andreas Cornelius.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce