Måltørke. Cornelius (t.v.) scorede senest i pokalkampen mod Sønderjyske for tre uger siden.
Foto: Svein Ove Ekornesvaag/AP

Måltørke. Cornelius (t.v.) scorede senest i pokalkampen mod Sønderjyske for tre uger siden.

Europa League

Cornelius: Der var klart straffe, det var godt dømt

Andreas Cornelius har ros til den engelske dommer, der dømte straffe til FC København mod Molde.

Europa League

FC Københavns angriber Andreas Cornelius leverede en blandet præstation, da FC København torsdag aften vandt 2-1 over norske Molde i Europa League.

Men den unge forward fik en hovedrolle i den situation, der bragte FCK på 1-0: Cornelius blev i et tæt befolket straffesparksfelt umotiveret pløjet ned af Moldes Daniel Chima, og han har efterfølgende ros til kampens engelske dommer Michael Oliver.

2-1

»Molde-spilleren kiggede slet ikke på bolden. Jeg synes, der var klart straffe. Det var godt dømt, for det er ikke alle dommere, der ser den«, siger Andreas Cornelius til Canal 9.

Prøvede at drible
I anden halvleg kom angriberen igen i centrum, denne gang i en mindre heldig rolle, da han fuldstændig overså en helt fri Cesar Santin foran det norske mål.

»Jeg har ikke set den igen, men jeg har hørt, at den skulle have været spillet. Jeg så ikke op og prøvede at drible i stedet. Jeg gjorde mange gode ting, men der er også ting, der skal forbedres«, lyder det fra Cornelius, der er midt i en måltørke.

Efter en solid arbejdsindsats kan han dog se tilbage på holdets anden sejr i Europa League over Molde.

»Jeg synes, vi er et bedre hold end dem. Nu har vi slået dem to gange, og det kan ikke være helt tilfældigt«, mener Andreas Cornelius.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce