Ude. Andreas Iniesta måtte udgå i kampens åbningsfase.
Foto: Manu Fernandez/AP

Ude. Andreas Iniesta måtte udgå i kampens åbningsfase.

La primera

Iniesta skadet i meget sen og dramatisk Barcelona-sejr

Andrés Iniesta blev båret fra banen med en knæskade, da Barcelona vandt 3-2 ude over Valencia.

La primera

Med en straffesparksscoring langt inde i overtiden sikrede Lionel Messi Barcelona tre point mod Valencia, men træner Luis Enrique har grund til bekymring trods 3-2-sejren.

Han måtte nemlig se endnu en nøglespiller blive skadet, da Andrés Iniesta allerede efter 14 minutters spil blev båret ud med noget, der kunne ligne en knæskade.

Så sent som i Champions League-kampen mod Manchester City i onsdags sendte Barcelona både Jordi Alba og Gerard Pique ind i klubbens hastigt voksende lazaret.

Foto: Manu Fernandez/AP

Mod Valencia åbnede Lionel Messi scoringen midt i første halvleg, da han sparkede bolden fladt i mål fra kanten af feltet.

Men Valencia kom blæsende ud til anden halvleg og chokerede favoritterne med to hurtige scoringer.

Munir El Haddadi, som Valencia har lejet i netop Barcelona, udlignede ved at tordne bolden i nettet, og kort efter bragte Rodrigo hjemmeholdet i front, da han udnyttede en smart pasning fra Nani. [stilling]

Messi afgjorde på straffe i 94.

Luis Suarez fik udlignet efter en god time, og længe så det ud til, at holdene skulle dele point, men dybt inde i overtiden blev Suárez nedlagt i feltet, og Barcelona blev tilkendt et straffespark.

Valencia-træner Cesare Prandelli smed en vandflaske i græsset i ærgrelse, og Messi slukkede lyset for hjemmeholdet med sin scoring fra pletten.

Barcelona rykker op på rækkens førsteplads med sejren med 19 point for ni kampe. Det er et mere end Atlético Madrid og Real Madrid, men de to hovedstadsklubber har spillet én kamp færre.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden