Pres. Hughes og QPR har fortsat ikke vundet i denne sæson.
Foto: Bogdan Maran/AP

Pres. Hughes og QPR har fortsat ikke vundet i denne sæson.

Premier League

'El Sackico': Udehold trækker det længste strå i vigtigt bundopgør

Southampton slog QPR på udebane med 3-1.

Premier League

Mark Hughes eller Nigel Adkins?

Med vanlig sans for humor har de engelske aviser døbt lørdagens Premier League-opgør mellem Southampton og Queens Park Rangers for 'El Sackico' - kampen, hvor den tabende manager meget vel kan blive modtageren af sæsonens første fyreseddel i ligaen.

Southampton og Adkins vandt kampen 3-1.

Favoritværdigheden skiftede hænder for en uge siden, da Mark Hughes og Queens Park Rangers ramte bunden, og den tidligere Blackburn, Manchester City og Fulham-managers sæde blev en anelse varmere, da Rickie Lambert og Jason Puncheon i 1. halvleg bragte Southampton foran 2-0 i London.

Junior Hoilett, som Hughes også havde under sine vinger i Blackburn, skabte håb med sin reducering umiddelbart efter pausen, men et selvmål af Anton Ferdinand fik presset på Hughes til at vokse yderligere.

En eventuel fyring af Mark Hughes behøver dog ikke at være lige om hjørnet. QPR og Hughes er i gang med at bygge et nyt hold op fra bunden. 12 nye er kommet til, mens 18 har forladt klubben siden afslutningen af sidste sæson, hvor Hughes overtog jobbet i januar - og på sidste spilledag reddede eksistensen i Premier League.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce